Emergency Broadcast System

Η καταιγίδα είναι πάνω μας

Αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό μήνυμα που θα διαβάσετε ποτέ.

Επιβεβαιώθηκε: Στρατός σε εκπαίδευση για την εφαρμογή του συστήματος έκτακτης ανάγκης.
Το έναυσμα για το EBS θα είναι οι Εντολές εμβολιασμού παγκοσμίως με lock down.

Όταν αυτό συμβεί, θα ξέρετε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών ενός νέου κόσμου.

Φίλοι , μην θυμώνετε και μην πανικοβάλλεστε καθόλου. Αυτό είναι απαραίτητο. Ναι, πρέπει πραγματικά να συμβεί έτσι ώστε να μπορέσουμε να μεταβούμε σε ένα λαμπρό μέλλον.

Είναι μέρος του σεναρίου και της τελευταίας φάσης της, πράγματι σπαρακτικής, ταινίας αφύπνισης που ήταν απαραίτητη για να αφυπνίσει τις μάζες.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλοι θα τοποθετηθούν με ασφάλεια στο σπίτι τους και θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την ιστορική στιγμή που θα αποκαλύψει όλες τις αλήθειες , τις συγκαλύψεις κ.λπ. μέσω του EBS που επίκειται.

Όλα έχουν προγραμματιστεί να συμβούν τον μήνα Αύγουστο . Η πρακτική δοκιμασία θα συμβεί την αύριο την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, οπότε προετοιμαστείτε.

Βάλτε την ημερομηνία σε κύκλο στο ημερολόγιό σας και παρακαλώ δώστε προσοχή. Πρέπει να γίνει μια δοκιμασία και στη συνέχεια μια ανασκόπηση όλων των συμβάντων και δραστηριοτήτων. Οι πιθανές επιπτώσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκες, οπότε τα πράγματα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα με τα πρωτόκολλα.

Ναι, υπάρχουν πολλές συνέπειες αν τα πράγματα δεν γίνουν με ακρίβεια και τελειότητα. Αυτή είναι η προπόνηση πριν από τους πραγματικούς ανθρώπους για να δούμε τις αντιδράσεις και την ακρίβεια σε αυτό που έρχεται και αλλάζει την ανθρωπότητα.

Ακούσαμε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι τώρα επιτέλους σταθερό, αλλά και πάλι είμαι απλώς ο αγγελιοφόρος. Να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε αν χρειαστεί σε σχέση με πιθανές αλλαγές του χρόνου.

Μόνο λίγοι εκλεκτοί γνωρίζουν τη στιγμή του ακριβούς και ακριβούς χρονισμού των γεγονότων. Για λόγους ασφαλείας και άλλους προφανείς λόγους πρέπει να διατηρηθεί κατάλληλα απόρρητο.

Και πάλι το EBS πρόκειται να βγάλει στον αέρα ένα βίντεο 8 ωρών. Θα επαναλαμβάνεται 3 φορές την ημέρα για 10 ημέρες Επικοινωνία DarkneSS.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ημερών Επικοινωνιακού Σκοταδιού, θα συμβούν τα ακόλουθα πράγματα. Θα λάβουμε 7 “Σάλπιγγες” ή αλλιώς μηνύματα κειμένου της EBS στα τηλέφωνά μας που θα μας προειδοποιούν να συντονίσουμε την τηλεόρασή μας αυτή τη στιγμή.

Τα τηλέφωνά μας θα λειτουργούν μόνο για το 911 και έχουμε ενημερωθεί ότι θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Signal, η οποία είναι στρατιωτικά κρυπτογραφημένη.

Οι τηλεοράσεις μας θα προβάλλουν μόνο 3 επεξηγηματικές ταινίες σε συνεχή βρόχο για τις 10 ημέρες. Θα καλύπτουν θέματα συλλήψεων , δικαστηρίων , απάτης , διαφθοράς , παιδοφιλίας , κλπ.

Το διαδίκτυο μας δεν θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα ΑΤΜ μας δεν θα λειτουργούν. Μετά τις 10 ημέρες του επικοινωνιακού σκότους, θα συνδεθούμε σε ένα νέο κβαντικό διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι καλούνται να προμηθευτούν τρόφιμα και νερό για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Μας υποσχέθηκαν το νέο Σύστημα Διαδικτύου Star-link μέχρι το τέλος του μήνα.

Επαναλαμβάνω και πάλι να είστε προετοιμασμένοι με τρόφιμα, νερό, χαρτί υγείας, γεννήτριες κ.λπ. για αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη αφύπνισης.

Καθώς μιλάμε, οι ομάδες που συντονίζουν αυτό το σημαντικό ιστορικό γεγονός αναβαθμίζουν το EBS για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους, οπότε παραμείνετε υπομονετικοί καθώς τα πράγματα οριστικοποιούνται.

Θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν καθόλου παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους. Αυτοί που κάνουν το σχέδιο θέλουν να μην πανικοβληθεί κανείς καθόλου, διότι πρόκειται απλώς για την απελευθέρωση της αλήθειας.

Μετά το EBS και αφού περάσουμε τις 10 ημέρες μπλακ άουτ των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και καθήσαμε σε όλες τις 24 7, (ταινίες διάρκειας οκτώ ωρών), επιστρέφουμε στην κανονικότητα, όπως και στις συνηθισμένες δουλειές;

Η απάντηση είναι η εξής: Μετά την EBS και τις 8ωρες ταινίες 24 7, όλα θα αλλάξουν. Η υποστήριξη ζωής, που συνδέεται με το παλιό και κακό σύστημα, θα αποσυρθεί. Η ανθρωπότητα και ο πλανήτης Γη θα μετακινηθούν ταυτόχρονα στο σύστημα συνείδησης της κβαντικής πραγματικότητας (Ειρήνη και Ευημερία).

Τέλος της οικονομικής και ανθρώπινης συνειδησιακής υποδούλωσης. Τα παλαιά συστήματα της κυβέρνησης, της εκπαίδευσης, των οικονομικών, της υγείας, του εμπορίου και του εμπορίου κ.λπ. θα διαλυθούν και θα αντικατασταθούν.

Θα έχουμε νέο νόμισμα που θα ονομάζεται USN US NOTE και θα υποστηρίζεται από χρυσό.

Η ώρα είναι τώρα να προειδοποιήσουμε όσους περισσότερους θέλουν να ακούσουν. Μην έχετε υπερβολική υπερηφάνεια. Πηγαίνετε να προειδοποιήσετε αυτούς που αγαπάτε, ακόμα κι αν σας θεωρούν τρελούς. Ο στόχος σας για τους άλλους είναι πραγματικά να βοηθήσετε να απορροφηθεί το σοκ αυτού που έρχεται.

***Από πριν από λίγα λεπτά, την Κυριακή το βράδυ στις 10:00 μ.μ. E S T , μια πηγή έφτασε στο σημείο να πει ότι η πρακτική EBS θα μπορούσε πραγματικά να είναι το πραγματικό σενάριο.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου το Emergency Broadcast System (EBS) θα ξεκινήσει με 12 ημέρες αποκάλυψης. Όλοι οι ειδησεογραφικοί σταθμοί πρέπει να συμμορφωθούν. Θα μεταδώσουν αυτή την αποκάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των 12 ημερών, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν σύλληψη και χειρότερα.

Όπως πάντα, να περιμένετε το απροσδόκητο γιατί βρισκόμαστε στο ΤΕΛΟΣ αυτού του ταξιδιού.

Ο Θεός να σας ευλογεί, φίλοι μου.

ebs alert document - Το Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης - Η καταιγίδα είναι πάνω μας
EBS ALERT

ebs alert fema post - Το Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης - Η καταιγίδα είναι πάνω μας
FEMA Alert Test

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

Από την ημέρα που μας είπε ότι υπήρξε ξένη ανάμειξη στις εκλογές του 2020, αυτό από μόνο του του επέτρεψε να παραμείνει πρόεδρός μας. Μετά από αυτό, όλες οι πιστοποιήσεις των εκλογών ήταν άκυρες. Τότε γιατί σιώπησε;

Ο λαός πρέπει να δείξει πόσο διεφθαρμένοι είναι όλοι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρχίζουν να ξυπνούν σε όλο τον κόσμο για την τυραννία των κυβερνήσεων, του WHO, του CDC, του AMA, της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, του FDA και των συναφών. Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τώρα. Έθνη όπως η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα μέρη έχουν διαδηλώσεις που ξεπερνούν την αστυνομία και τα ΜΜΕ το καλύπτουν. Στέκονται όρθιοι και διαμαρτύρονται κατά χιλιάδες.

Εμείς οι Πατριώτες ξέρουμε τι συμβαίνει. Είστε ξεχωριστοί. Είστε σε εγρήγορση και γνωρίζετε για κάποιο λόγο. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ο ένας στον άλλον παρηγοριά και την αλήθεια.

Ο Τραμπ έπρεπε να κάνει σαν να έχει εξαφανιστεί για να μας δείξει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Πόσο διεφθαρμένο είναι. Αλλά όχι για πολύ ακόμα. Και πάλι, ήταν πάντα ο πρόεδρός μας. Υπήρξαν πολλές συλλήψεις στο παρασκήνιο και εκτελέσεις, όπως του Φάουτσι. Όταν όλοι οι ηθοποιοί, και οι σωσίες θα έχουν μαζευτεί όλα θα γίνουν γνωστά και η αλήθεια θα αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια. Θα συλληφθούν μόλις ο Τραμπ ανακοινώσει την προεδρία του. Η καταιγίδα είναι πάνω μας.

Είναι ευρέως γνωστό στους πατριωτικούς κύκλους ότι ο Τραμπ έχει μυστικές συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου εδώ και καιρό. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που δείχνουν ότι πρόκειται να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μια άλλη ένδειξη ότι εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρός μας είναι ο αριθμός των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών στις εκδηλώσεις. Έχει πολλούς, όχι μόνο λίγους. Οι πρώην πρόεδροι δεν έχουν ποτέ τόσους πολλούς πράκτορες. Είναι καλά προστατευμένος.

Αμφιβάλλω αν ο Λευκός Οίκος θα κατοικηθεί ποτέ ξανά. Πάρα πολλά φρικτά πράγματα συνέβησαν εκεί. Είναι πλέον γνωστός ως ο διαβόητος Λευκός Οίκος και θα πρέπει να τον καθαρίσουν.

Έχω συζητήσει με πατριώτες που λένε ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικός νόμος. Διαφωνώ. Η κομμουνιστική αριστερά θα το αποκαλέσει πραξικόπημα. Σίγουρα θα υπάρξει ένας πρόσφατα κηρυγμένος στρατιωτικός νόμος. Όταν ο Τραμπ επανέλθει, θα υπάρξουν ταραχές και μάλιστα πολλές. Θα υπάρξει τουλάχιστον απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό θα είναι καλό γιατί πρέπει να είμαστε εκτός δρόμου εκείνη την ώρα.

Κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας Πατριώτες. Θα συμβεί σύντομα.

*** Επειδή μας ρωτάτε, η κα Βίβιαν είναι πολύ καλά και θα την βρείτε σε αυτό το προφίλ > https://www.facebook.com/profile.php?id=100069834697126

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.