Τεράστια επιτυχία σημείωσε η διεξαγωγή του 13 Kids Open – Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο, στην Καβάλα, στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας.

Χιλιάδες κόσμου, άρχισαν να καταφτάνουν στο χώρο από νωρίς το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», για να παρακολουθήσουν τους αγώνες παίδων στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, σε μια μοναδική διοργάνωση για τα δεδομένα της Καβάλας.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 02 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video
Χάρης Παλτόγλου – 13 Kids Open

Μια διοργάνωση που θα ζήλευε να την φιλοξενεί κάθε δήμος. Βέβαια όλο αυτό με την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλλε ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και κάτοχος 6 DAN, κ. Χάρης Παλτόγλου, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια συνεργατών, εθελοντών και αρωγών.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 03 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video
13 Kids Open – Μετάλλιο

Πιο συγκεκριμένα, με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 600 αθλητές διοργανώθηκε το 13ο Kids Open – Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων από τον Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας!

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 04 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video

Ο Χώρος

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε το 13ο σε σειρά Kids Open – Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων από τον Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 05 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video
Η ομάδα. Α. Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

Με συμμετοχές ρεκόρ, που άγγιξαν τους 600 αθλητές από 48 συλλόγους και γεωγραφική κάλυψη από την Καρδίτσα έως και την ακριτική Ορεστιάδα, το Kids Open καθιερώθηκε και δικαίως ως μια αθλητική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 09 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video

Ο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας, με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και του Δήμου, έφερε εις πέρας ένα άρτιο, οργανωτικά Πρωτάθλημα, μια προσπάθεια που τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτζάκης καθώς και οι βουλευτές Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 06 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video

Αρωγοί

Αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου και σταθεροί υποστηρικτές του θεσμού του 13ου Kids Open: Η Action team το κατάστημα Gusto, Το κουτούκι του Σαρρή, τα Coffeebrands, οι ξηροί καρποί Χατζηαβραμίδη Γιάννη, τα ιχθυοπωλεία Πουλής-Μαρκόπουλος, ο Φούρνος του Μενέλαου, τα μάρμαρα-γρανίτες Χριστοφιδέλης, οι ανελκυστήρες Χασίωτης, το Αuto Καβάλα Service Φουρτούνας, το λογιστικό γραφείο Α. Ζήκος καθώς και το bar café ΙΟΝΙ, στον Ποτό της Θάσου.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 07 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video

Ενώ τις εκτυπώσεις επιμελήθηκε η Λένα Μπιβά και το τυπογραφείο Καλλίτυπο.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 08 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video
Η Πρόεδρος του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, κ. Μακέδου Θεώνη.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Σαμαρείτες Καβάλας, το γιατρό των αγώνων καθώς και τους εθελοντές μας για τη πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

13o kids open taekwondo kavala paltoglou 10 - 13ο Kids Open Ταεκβοντο Φιλικό Πρωτάθλημα - Φωτό - Video
Ο γιατρός της διοργάνωσης κ. Νίτης Αναστάσιος (Χειρούργος Οφθαλμίατρος), με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Πασχαλίδη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά, πλημμύρισαν την όμορφη πόλη μας, διαγωνίστηκαν με σεβασμό και ήθος, αναβαθμίζοντας το πρωτάθλημα μας και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή του διεξαγωγή.

Ήταν, μακράν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις του Συλλόγου και με περίσσεια δύναμη ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά και έτσι ανταποδίδουμε την δική σας στήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.