ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου

  Ελευθερούπολη 23/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Ξουλόγης: Επαγγελματίας ψεύτης ο Αναστασιάδης

Σε επαγγελματία ψεύτη εξελίσσεται ο απερχόμενος κ. Αναστασιάδης, καθώς η ώρα της λαϊκής κρίσης πλησιάζει και καθημερινά βουλιάζει στο ανύπαρκτο έργο του.

Εντελώς ξαφνικά, μετά από 5 χρόνια, «ανακάλυψε» ότι παρέλαβε χρεωμένο τον Δήμο Παγγαίου! Και παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεμαχίας αποδείχθηκε ανίκανος να υποστηρίξει το μέγα ψέμα του, εξακολουθεί να διαστρεβλώνει την αλήθεια. Έκανε τα ψέματα και τηλεοπτική διαφήμιση, νομίζοντας ότι με το ακριβοπληρωμένο τηλεοπτικό σποτ θα καταφέρει να εξαπατήσει και πάλι τους κατοίκους της περιοχής μας. Νομίζει ότι με το νέο ψέμα του θα ξεχαστεί η «μαύρη τρύπα» των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ στη ΔΕΥΑ Παγγαίου…

Οι δημότες όμως, πλέον, γνωρίζουν. Τον είδαν να μπερδεύει τα λόγια του όταν χρειάστηκε μία απλή αριθμητική πράξη μπροστά στις κάμερες για να αποδειχθεί ότι εμφανίζει πλασματικά πλεονάσματα στα ταμεία του Δήμου. Παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση να αποκαλύπτεται η γύμνια και τα ψέματα που λέει για το γεωθερμικό πεδίο του Ακροποτάμου. Διαπίστωσαν όλοι την αδυναμία του να αναφέρει έστω και ένα αναπτυξιακό έργο που έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Όμως, αυτός ήταν πάντοτε ο κ. Αναστασιάδης. Ο άνθρωπος που έκανε επιστήμη τη συναλλαγή. Μια πολιτική απάτη. Ένα μεγάλο ψέμα με μπόλικα… φρου φρου και αρώματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.