Μια απίστευτη καταγγελία κάνει μέσω Facedook η Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Πάργας.

Πίνουν καρκίνο.

Η καταγγελία έχει να κάνει με την παράνομη χωματερή στην Πάργα όπου διπλά ακριβώς υπάρχει η γεώτρηση  που τροφοδοτεί τις οικίες, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες του τουριστικού θερέτρου, να μολύνεται από τόνους σκουπιδιών. 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ καταγγέλλει ότι είναι εγκληματική αδιαφορία και  αμέλεια για ένα τέτοιο τεράστιο πρόβλημα από πλευράς της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Αντώνη Νάστα που σχετίζεται πρωτίστως με την υγεία των πολιτών.

Διαβάστε όλη την καταγγελία που δημοσιεύεται στο Facedook:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ- Φόβοι ότι η υδροδότηση της Πάργας δεν είναι ασφαλής

Ύστερα από ανώνυμη καταγγελία κατοίκου Πάργας προς την παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ», ο επικεφαλής και μέλη της έκαναν επιτόπια έρευνα και βρέθηκαν στην γεώτρηση και την δεξαμενή που τροφοδοτεί την δημοτική ενότητα Πάργας. Ήταν αδιανόητο αυτό που αντίκρισαν με τα μάτια τους.

Το πόσιμο νερό που τροφοδοτεί τις οικίες, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες του τουριστικού θερέτρου , την Πάργα, να μολύνεται από τόνους σκουπιδιών.

Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι χαρακτηριστικές και αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση του απέραντου αυθαίρετου σκουπιδότοπου που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

Όπως ενημερώθηκε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, πολλές φορές χτύπησαν τον κώδωνα του κινδύνου στην σημερινή Δημοτική Αρχή κάτοικοι που γνωρίζουν το αίσχος αυτής της ανεύθυνης συμπεριφοράς κατοίκων που εναποθέτουν εκεί τόνους σκουπιδιών, δίχως να σκέπτονται τις τραγικές συνέπειες για την ίδια τους την υγεία.

Είναι εγκληματική η αδιαφορία και η αμέλεια για ένα τέτοιο τεράστιο πρόβλημα από πλευράς της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Αντώνη Νάστα που σχετίζεται πρωτίστως με την υγεία των πολιτών καταγγέλει και η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.

Ερωτάται μάλιστα πήρε τα αναγκαία μέτρα, για την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα;

Προχώρησε στην περιφρούρηση τέτοιων ζωτικών σημείων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την υγεία των πολιτών της Πάργας;

Δήμαρχε Πάργας κ. Αντώνη Νάστα, κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάργας πέντε χρόνια τι κάνατε για την προστασία αυτού του χώρου, ώστε να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία και ανευθυνότητα μιας μερίδας κατοίκων αλλά και να καθαριστεί αυτό το μέρος από τους τόνους σκουπιδιών;

Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι είναι ασφαλές το πόσιμο νερό;

Η θέση την οποία σας έδωσαν οι συμπολίτες μας επί πέντε χρόνια στον Δήμο ήταν θέση εργασίας, επίλυσης προβλημάτων και περιφρούρησης της δημόσιας υγείας.

Οι εικόνες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους:

parga kataggelia 3 - ΣΟΚ στην Πάργα! Κάτοικοι και τουρίστες πίνουν Καρκίνο

parga kataggelia 1 - ΣΟΚ στην Πάργα! Κάτοικοι και τουρίστες πίνουν Καρκίνο

Πηγή: fanaripress.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] 2.-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ-ΡΩΜΗ 4-11-1950ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   ΣΟΚ στην Πάργα! Κάτοικοι και τουρίστες πί… […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.