Η πτώση της Καμπάλ

(μέρος 1 με 10)

The fall of Cabal

(part 1 to 10)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Η « Πτώση της Καμπάλ » «The Fall of the Cabal », είναι ένα ντοκιμαντέρ σχεδόν 3 ωρών από τη βραβευμένη συγγραφέα και ερευνητή Janet Ossebaard, σχετικά με την πτώση του 1%, που συχνά αναφέρεται ως Cabal, ή οποία είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων που διαχειρίζονται τον κόσμο μέσω των υπερβολικών τους πλούτος και δύναμη.

Δείτε το βίντεο στο Brighteon.

Κατασκεύασαν ένα κακό σχέδιο για να κυριαρχήσουν πλήρως και να υποτάξουν την ανθρωπότητα. Ένα σχέδιο στο οποίο η διαφθορά, οι μυστικές υπηρεσίες, οι μυστικές εταιρείες και η υψηλή προδοσία βασιλεύουν υπέρτατα.
Ωστόσο, το 1% δεν έλαβε υπόψη τα ακόλουθα δύο πράγματα: Το ότι οι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνούν αλλά ακόμα βοήθησε και ένας σύμμαχος στην κορυφή: « το μυστηριώδες Q ».
Η επανάσταση που ακολούθησε είναι το επίκεντρο αυτού του ντοκιμαντέρ.
Η Μεγάλη Αφύπνιση, που αναφέρεται σε κάθε πηγαίο κείμενο, συμβαίνει ΤΩΡΑ.
Το σχέδιο για να σώσετε τον κόσμο συμβαίνει ΤΩΡΑ.

Ποιος είναι ο Q; Ποιος είναι ο ρόλος του Τραμπ; Ποιος είναι ο ρόλος του MSM; Ποια ήταν η πραγματική ρωσική συνωμοσία; Πώς είναι δυνατόν το Q να προβλέπει τα πράγματα από το μέλλον έως το λεπτό και ακόμη και το δεύτερο, ακριβώς όπως προβλεπόταν στο Q ρολόι και στις Q θέσεις; Ποιοι είναι οι πραγματικοί ηγέτες του κόσμου, πέρα από τους πολιτικούς ηγέτες, τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες; Τι ρόλο παίζουν οι τράπεζες; Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του Βατικανού; Ποια θα είναι η πτώση τους; Ποιος είναι ο ρόλος των ανθρώπων; Από εσάς και εμένα; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον υπέροχο μετασχηματισμό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή; Πώς μπορούμε να βιώσουμε τη Μεγάλη Αφύπνιση στο έπακρο, γεμάτη με εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση;

the fall of cabal 1 to 10 h ptosh ths kampal 04 - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
Η μεγάλη αφύπνιση.

Μέρος 1: ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ «ΦΥΓΕΤΕ»

Ξεκινώντας την αναζήτηση της Αλήθειας, της Αριστεράς και της Δεξιάς στην πολιτική, τα Wikileaks, τα εγκαίνια του Donald J. Trump και τη γέννηση του φαινομένου Q.

Μέρος 2: ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ

Σχετικά με το Q-φαινόμενο, τη μάχη για την παγκόσμια κυριαρχία, τις σκιώδεις κυβερνήσεις, το 1%, τη δύναμη των τραπεζών, τους Rothchilds, τους Rockefellers και τον George Soros.

Μέρος 3: Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Σχετικά με το μεταναστευτικό τροχόσπιτο, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, η αποσταθεροποίηση του κόσμου, η σημασία του «Ενωμένοι στέκουμε, διχασμένοι πέφτουμε». Σχετικά με το ρόλο του Προέδρου Τραμπ, τα επιτεύγματά του, το Fake News, την εμπορία ανθρώπων, το τείχος και την εμπορία παιδιών για την ελίτ.

Μέρος 4: ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

Σχετικά με την εμπορία παιδιών, λογότυπα παιδεραστών που χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες προστασίας παιδιών, γραφεία υιοθεσίας, σε κινούμενα σχέδια και ταινίες της Disney, στο Χόλιγουντ, στις επιχειρήσεις και στην πολιτική. Σχετικά με την Αϊτή ως νησί εμπορίας παιδιών, ο ρόλος των Κλίντον και του Trudeau.

Μέρος 5: ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΧΝΗ & ΠΙΖΑ

Εξετάζοντας τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών, αυτό που περνά ως τέχνη, ο Τζέφρι Έπσταϊν, και πολλά άλλα.

Μέρος 6: ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩΝ

Σχετικά με την πισίνα βασανιστηρίων της Gloria Vanderbilt, του γιου της, δημοσιογράφου CNN, του Άντερσον Κούπερ. Σχετικά με ψεύτικες ειδήσεις, χειραγώγηση και προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, η CIA, το Project Mockingbird, ο πληροφοριοδότης Udo Ulfkotte, η ψευδαίσθηση της επιλογής στη γη των μέσων ενημέρωσης, σημαντικοί χορηγοί της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος. Σχετικά με τους κινδύνους της λογοκρισίας, Θέματα μέσων για την Αμερική, Διορθώστε την εγγραφή, Facebook, Google & YouTube, Snopes. Σχετικά με τον Avaaz και τη χρήση της Ελεγχόμενης Αντιπολίτευσης.

the fall of cabal 1 to 10 h ptosh ths kampal 02 - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
The fall of cabal.

Μέρος 7: ΜΑΓΙΣΣΕΣ & ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΣ

Σχετικά με τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, το Spirit Cooking, τον Βραζιλιάνο θεραπευτή Τζον του Θεού, 8 περιπτώσεις φερόμενων αυτοκτονιών κρεμώντας από ένα πόμολο (Dolores Zorreguieta, L’Wren Scott, Chris Cornell, Chester Bennington, Tim Bergling (Avicii), Annabelle Neilson, Aaron Swartz , Kate Spade, Anthony Bourdain), η οργή της Χίλαρι Κλίντον. Σχετικά με τη λατρεία του διαβόλου, την ομαλοποίηση του κανιβαλισμού, την Εκκλησία του Σατανά, αγάλματα του Μόλοχ. Σχετικά με την ολλανδική βασιλική οικογένεια, τη ναζιστική σύνδεση, την επιχείρηση Paperclip, το Bariloche, το Bilderberg Group.

Μέρος 8: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ & ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ

Σχετικά με τα κυνηγετικά πάρτι των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών και της ελίτ, Pizzagate, Adrenochrome, λογαριασμοί επιζώντων, η αγγλική βασιλική οικογένεια, η σύνδεσή τους με τον Jeffrey Epstein, το γυμνό αγόρι που προσπαθεί να δραπετεύσει από το παλάτι Buckinham, το ITCCS, ο Kevin Annett, 50.000 δολοφόνοι Καναδάς παιδιά, τα αποδεικτικά στοιχεία, η θυσία των παιδιών σε όλες τις ηλικίες, η παράδοση των κόκκινων παπουτσιών. Σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του Anthony Weiner, το αρχείο της Ασφάλισης Ζωής, τον εκβιασμό και τη δολοφονία όσων μιλούν.

Μέρος 9: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σχετικά με το φαινόμενο Q, τα Q-Anons, τα κίτρινα γιλέκα, την εξέγερση και την επανάσταση των ανθρώπων, τη βοήθεια του Q, την ταυτότητα του Q και το κίνημα της αλήθειας Σχετικά με τις υποδείξεις και τις ενδείξεις του Προέδρου Τραμπ, NXIVM, των αδελφών Bronfman, του Δαλάι Λάμα, του Φρανκ Γιούστρα. Σχετικά με το κόκκινο χτύπημα των ανθρώπων, την αποστράγγιση του βάλτου, τους διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον, τη μυστηριώδη μπάλα ποδοσφαίρου στο Ελσίνκι και τον Πρόεδρο Πούτιν, Μπαρόν Τραμπ Σχετικά με την παραίτηση από 80.000 διευθύνοντες συμβούλους, τις απόπειρες δολοφονίας στον Πρόεδρο Trump, για την πραγματική ρωσική συμπαιγνία, το σκάνδαλο Uranium One, τη συμφωνία Rosatom, τη δωροδοκία, τη διαφθορά, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, το pay-to-play. Σχετικά με την υψηλή προδοσία του Κλίντον και του Ομπάμα, τη διείσδυση από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την εκτέλεση του Τζον ΜακΚάμπε, την κωδικοποιημένη σημαία στο φέρετρο του και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

the fall of cabal 1 to 10 h ptosh ths kampal 03 - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
The fall of cabal.

Μέρος 10: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Σχετικά με τα ορθογραφικά λάθη του Προέδρου Τραμπ (Covfefe, Hamberders, Smocking Gun), τις υποδείξεις και τις ενδείξεις του, τις άμεσες επικοινωνίες του με τους ανθρώπους. Σχετικά με έναν μελλοντικό εκπρόσωπο για τις ΗΠΑ, για τον John F. Kennedy ανώτερο και κατώτερο, τους θανάτους τους. Σχετικά με τις ενδείξεις που άφησαν οι νεώτεροι, τα Tiffany Blue Boxes, το περιοδικό George, Survival Guide to the Future, Vincent Fusca, Nicola Tesla, John Trump, Julian Assange. Σχετικά με την πιθανότητα ταξιδιού στο χρόνο, τρύπες σκουληκιών, παράλληλα χρονοδιαγράμματα, τα μυστηριώδη βιβλία του Ingersoll Lockwood, το ρολόι τσέπης Ingersoll Trump, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, το Follow the White Rabbit, το Future Proves Past, το Q in Star Trek, το Q-συνέχεια, Trust το Σχέδιο, WWG1WGA.

Περισσότερα για την Πτώση της Καμπάλ και άλλα χρήσιμα ντοκιμαντέρ, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού, “The Fall Of The Cabal”, της βραβευμένης συγγραφέα και ερευνητή Janet Ossebaard. https://www.valcabal.nl/

Όλα τα ντοκιμαντέρ, είναι on-line, για να τα δει ο κόσμος δωρεάν.
Με αυτόν τον τρόπο, σκοπεύουν, να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αν θέλετε να δείτε το έργο τους, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Θα μεταφερθείτε στο κανάλι μας Bitchute Channel: FallCabal.
Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε!

Αν επιθυμείτε να μεταφερθείτε στις λίστες αναπαραγωγής, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του καναλιού στο Telegram, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Θα λαμβάνετε πληροφορίες σε καθημερινή βάση για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, τα πράγματα που τα MSM αρνούνται να σας πουν.

Ο χάρτης της μεγάλης αφύπνισης.

the map of the great awakening - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
Ο χάρτης της μεγάλης αφύπνισης.
the map of qanon - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
Ο χάρτης των Qanon.

Ο χάρτης της Καμπάλ.

the cult of the baal map - Η πτώση της Καμπάλ μέρος 1 με 10 – The fall of Cabal part 1 to 10
Ο χάρτης της Καμπάλ.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:

Αρχική


Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:

Αρχική


Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.