Μια Αμερικανίδα φοιτήτρια εξήγησε πώς η πώληση των χρησιμοποιημένων εσωρούχων της online την βοηθά να πληρώνει τα δίδακτρα των σπουδών της.

Η 21χρονη αγοράζει φθηνά εσώρουχα και μπορεί να τα πουλήσει για περίπου 120 ευρώ το ζευγάρι.

Το ποσό που χρεώνει εξαρτάται από το πόσο καιρό τα φορούσε και οι αγοραστές μπορούν επίσης να πληρώσουν περισσότερα για να αποκτήσουν φωτογραφίες με την ίδια να τα φοράει.

Η φοιτήτρια του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, δήλωσε στο Glamour ότι μπήκε στον ασυνήθιστο τομέα, ενώ εργαζόταν ως κορίτσι web cam.

Οι θεατές συνήθιζαν να κάνουν προσφορές για τα εσώρουχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, η πώληση των εσώρουχων μου με έκανε να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον έλεγχο του σώματός μου».

sexi esorouxa - Φοιτήτρια βγάζει 1.500 ευρώ το μήνα πουλώντας χρησιμοποιημένα… (ΣΟΚ)«Αισθάνομαι πραγματικά φοβερά να είμαι σε θέση να παρέχω μια υγιή διέξοδο για τους ανθρώπους με αυτά τα φετίχ».

«Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε κίνδυνο.»

Μερικές φορές προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στους πελάτες, και κάποτε έβγαλε 500 ευρώ αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίζει τις μασχάλες της.

Εκτός από τις σπουδές και τις πωλήσεις εσώρουχων, η γυναίκα εργάζεται ως σερβιτόρα και βγάζει συνολικά 50.000 ευρώ ετησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.