Αυτοί είναι οι επτά θανάσιμοι κίνδυνοι του Ελληνικού νοικοκυριού, με στόχο την καταστροφή και την εξόντωση κάθε Έλληνα και Ελληνικής επιχείρησης.

Κατασχέσεις λογαριασμών
Με το έτσι θέλω, το παράνομο κράτος, δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς, πολλές φορές και χωρίς ειδοποίηση, στερώντας το δικαίωμα του κάθε πολίτη, να χρησιμοποιεί τα χρήματά του όπου αυτός θέλει.

Πλειστηριασμοί ακινήτων και πρώτης Κατοικίας
Το κράτος της φτωχοποίησης, με προσπαθώντας με κάθε τρόπο να καταστρέψει ότι Ελληνικό στοιχείο υπάρχει, βάζει χέρι και στην Ελληνική οικογένεια πετώντας ακόμα και από την πρώτη κατοικία Έλληνες πολίτες.

Δήμευση περιουσίας
Για οφειλές η κυβέρνηση, επινόησε νόμους, έτσι ώστε για οφειλές, να σου δεσμεύεται η περιουσία, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την διαχειριστείς όπως θέλεις και με εκβιαστικό τρόπο, να προσπαθεί να σου πάρει τα χρήματα.

Διακοπή ρεύματος
ΔΕΗ και λοιπές εταιρείες «ηλεκτροδότησης», σε πλήρη συνεργασία με την εκτελεστική ΔΕΔΔΗΕ, κόβουν ρεύματα, για οφειλές από 500 ευρώ και πάνω, χωρίς να τους νοιάζει, σε τι κατάσταση είναι ο ιδιοκτήτης της παροχής. Ήδη έχουμε περιστατικά, που τσιράκια – υπάλληλοι της εκτελεστικής αυτής επιχείρησης, σπάνε λουκέτα, πηδάνε μάντρες, κόβουν ρεύματα χωρίς ειδοποίηση σε ανάπηρους, κατάκετους, βαριά άρρωστους, ακόμα και σε σπίτια που υπάρχουν γυναίκες σε ενδιαφέρουσα. Περιστατικά που συνέβησαν σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Διακοπή νερού
Δήμοι με στόχο να εκβιάσουν τους δημότες τους, στερούν και αυτοί το άλλο αγαθό που είναι το νερό. Έτσι και ενώ υπάρχουν οφειλές, κόβουν και αυτοί το νερό, στερώντας ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η διακοπή – κόψιμο ρεύματος και υδροδότησης είναι κλοπή.

Αύξηση φόρων
Θέλοντας αυτή η κυβέρνηση να εξαφανίσει το κάθε τι νοικοκυρεμένο, με το πρόσχημα της κρίσης και των δήθεν χρεών της χώρας στο Ευρωπαϊκό ταμείο, προσθέτει διάφορους φόρους, που φυσικά με μαθηματικούς υπολογισμούς δεν μπορούν να αποπληρωθούν, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα η κάθε υγιείς επιχείρηση να «αρρωσταίνει» και στο τέλος να κλείνει.

Μείωση μισθών – συντάξεων
Πέραν από όλα αυτά, θέλοντας να μειώσουν την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων και την δυνατότητα πληρωμών των όλων παραπάνω, έρχονται οι αδίστακτοι της κυβέρνησης και πετσοκόβουν τις απολαβές του Έλληνα, όπως οι μισθοί , οι συντάξεις, τα επιδόματα, αλλά ακόμα, βάζοντας και διάφορα χαράτσια στον τομέα της ασφάλισης και της υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.