ΠΑΣΚΑΛ ΝΑΤΖΑΝΤΙ
ΠΑΣΚΑΛ ΝΑΤΖΑΝΤΙ "Η Παγκόσμια αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση είναι πραγματικότητα"

ΠΑΣΚΑΛ ΝΑΤΖΑΝΤΙ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το 2024

Pascal Najadi “Παγκόσμια αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση #STORM πραγματικότητα το 2024”

Ο σημερινός Πρόεδρος Trump σε καιρό πολέμου είναι η Ανταπόδοση μας για την Εσχάτη Προδοσία και τη Δημοκτονία από το διεφθαρμένο στοιχείο της κυβέρνησης απατεώνων, Π.Ο.Υ. – Αυτή είναι η πλήρης Εξάλειψη του παγκοσμιοποιημένου Βαθέος Κράτους.

Κατά το έτος 2023, έχει καταστεί προφανές ότι η Ψυχολογική Επιχείρηση Covid σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε σχολαστικά πολύ πριν από την εφαρμογή της. Από το 2020 μέχρι σήμερα, σημαίνοντες Προδότες και Δημοκράτες όπως ο Fauci, ο Biden, ο Π.Ο.Υ., το WEF, η Gavi, ο Bill Gates, ο Ελβετός Υπουργός Υγείας και Πρόεδρος Alain Berset, ο Emmanuel Macron, ο Lula της Βραζιλίας, ο Von der Leyen, ο Lauterbach, ο Drosten, ο Trudeau και πολλά άλλα άτομα σε θέσεις εξουσίας σε κυβερνήσεις, υπερεθνικούς οργανισμούς, ΜΚΟ, στρατιωτικές παρατάξεις και στον ιατρικό τομέα, εργάστηκαν ενεργά ενάντια στην ευημερία της ανθρωπότητας.

Έχουν διαπράξει μια Δημοκτονία και Εσχάτη Προδοσία πρωτοφανών διαστάσεων, που ξεπερνούν ακόμη και τα πιο καταστροφικά γεγονότα που περιγράφονται στα βιβλικά κείμενα.

Το κίνητρο πίσω από τις ενέργειές τους γίνεται σαφές όταν εξετάζουμε την ενιαία υποστήριξή τους για την έγχυση ενός βιολογικού όπλου μεταμφιεσμένου σε μια πειραματική ουσία που μεταβάλλει τα γονίδια mRNA σε πάνω από 5,7 δισεκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια, γνωστή ως Lockstep ή Gleichschritt, παρουσιάζει ανησυχητικούς παραλληλισμούς με τη ναζιστική ορολογία.

Για να προωθήσουν την ατζέντα τους, αυτοί οι κακόβουλοι παράγοντες έχουν συμπράξει με τους φαρμακευτικούς κολοσσούς Pfizer και Moderna, οι οποίοι έχουν επωφεληθεί πάρα πολύ από αντισυνταγματικά και διακρίσεις καθεστώτα που μοιάζουν με απαρτχάιντ.

Αυτά τα καθεστώτα καθιερώθηκαν υπό το πρόσχημα των νόμων Covid, οι οποίοι βασίστηκαν σε ένα δόλιο και αναποτελεσματικό τεστ PCR.

Η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενεργώντας ως συνεργοί, χειραγώγησαν την κοινή γνώμη διαδίδοντας ψευδείς αφηγήσεις και απαξιώνοντας αξιόλογα ιδρύματα όπως το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ και το ΜΙΤ, μαζί με τους κορυφαίους επιστήμονες που είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους αυτών των θανατηφόρων και επιβλαβών ενέσεων.

Σε μια συγκλονιστική επίδειξη αυταρχισμού, οι ανεμβολίαστοι έχουν χαρακτηριστεί ως εχθροί της “συλλογικότητας”, ένας όρος που θυμίζει τη ρητορική του ναζιστικού καθεστώτος. Αυτή η δαιμονοποίηση έχει εξαναγκάσει αθώες οικογένειες και τα παιδιά τους να υποκύψουν σε αντισυνταγματικούς περιορισμούς και δημόσια διαπόμπευση, οδηγώντας τους τελικά να συρρέουν μαζικά στα κέντρα εμβολιασμού.

Το έτος 2023 έφερε στο φως τις σκοτεινές μηχανορραφίες των κυβερνώντων, οι οποίοι αδιαφόρησαν ανάλγητα για την ευημερία του λαού τους και παραβίασαν τα ίδια τα συντάγματα που τους ανατέθηκε να υπερασπίζονται. Οι συνέπειες των πράξεών τους θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ιστορία ως ένα σκοτεινό κεφάλαιο προδοσίας και εξαπάτησης.

Η ανθρωπότητα υποχρεώθηκε να λάβει μια ένεση μιας κρατικά χρηματοδοτούμενης ουσίας που διατέθηκε στο εμπόριο ως ασφαλής, δοκιμασμένη και αποτελεσματική κατά του ιού Corona PsyOp, ο οποίος δεν έχει απομονωθεί ποτέ σε κανένα εργαστήριο στη Γη. Η μητέρα μου και εγώ, μαζί με αμέτρητους άλλους, εξαναγκαστήκαμε να κάνουμε τις ενέσεις, δηλαδή όταν χρησιμοποιείται βία για να αναγκαστεί κάποιος να κάνει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Οι ίδιοι απατεώνες εκτελεστές που μας υπέβαλαν σε αυτό, ισχυρίζονται τώρα, με την υποστήριξη αναξιόπιστων ομοσπονδιακών και πολιτικών δικαστών, ότι δεν χρησιμοποίησαν βία. Ωστόσο, ο εξαναγκασμός είναι μια μορφή ψυχολογικής βίας και θεωρείται χρήση βίας σύμφωνα με τον νόμο. Όλα αυτά έγιναν υπό αντισυνταγματικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του ελβετικού Συντάγματος, το οποίο δεν ακούστηκε και τόσο άσχημα μέχρι που συνέβη η δημοκτονία με την ένεση Covid.

Τέχνη 8.

Κάθε πρόσωπο είναι ίσο ενώπιον του νόμου. Κανείς δεν μπορεί να υποστεί διακρίσεις, ιδίως λόγω καταγωγής, φυλής, φύλου, ηλικίας, γλώσσας, κοινωνικής θέσης, τρόπου ζωής, θρησκευτικών, ιδεολογικών ή πολιτικών πεποιθήσεων ή λόγω σωματικής, πνευματικής ή ψυχολογικής αναπηρίας.

Η παραβίαση του άρθρου 8 από την ελβετική κυβέρνηση είχε ως αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση μιας κοινωνίας που διαχωρίζεται από τον κώδικα QR. Αυτό έχει ακολουθηθεί από την εφαρμογή παράνομων Λοκ Ντάουν και εντολών μάσκας, που επηρεάζουν ακόμη και τα παιδιά. Αυτές οι ενέργειες έχουν επηρεάσει προσωπικά εμένα και την αγαπημένη μου μητέρα, Heidi, η οποία είναι απόγονος του Rudolf Minger, ενός διάσημου αγρότη και πρώην προέδρου του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Ο Μίνγκερ αφιερώθηκε στην ευημερία του λαού του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των φρικτών περιόδων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μιας καταστροφικής σύγκρουσης που προκάλεσε τεράστιες απώλειες ζωών και τραυματισμούς σε εκατομμύρια άτομα.

Δυστυχώς, εμείς, μαζί με 5,7 δισεκατομμύρια άλλα άτομα, έχουμε εξαπατηθεί για να λάβουμε εμβολιασμούς.

Η πλειονότητα του Θεϊκού Ανθρώπινου Είδους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μας, έπεσε θύμα των ψεμάτων και της χειραγώγησης που ενορχηστρώθηκε από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις μας. Αυτές οι κυβερνήσεις, επιφορτισμένες με την προάσπιση και την υπεράσπιση του Συντάγματός μας, καθώς και με τη διασφάλιση των συμφερόντων μας ως Εμείς οι άνθρωποι, μας απογοήτευσαν.

Είναι πλέον επιστημονικά προφανές ότι η Pfizer και η Moderna είχαν πλήρη επίγνωση της εμπλοκής των απατεώνων στρατιωτικών στοιχείων των ΗΠΑ στην κατασκευή αυτού του βιολογικού όπλου, με τη βοήθεια του Dr. Fauci και των συναδέλφων του στο Wuhan, κατά τη διάρκεια του εμπάργκο βιολογικών όπλων στις ΗΠΑ και τον Καναδά από το 2012 έως το 2014.

Αυτές οι κακόβουλες οντότητες όχι μόνο εξαπάτησαν και χειραγώγησαν τον τότε Πρόεδρο και Αρχιστράτηγο, Donald J. Trump, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, αλλά επίσης συνεργάστηκαν με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος απολαμβάνει διπλωματική ασυλία στη Γενεύη της Ελβετίας. Στόχος τους ήταν να ενορχηστρώσουν την πρώτη Δημοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας, με στόχο το θεϊκό ανθρώπινο είδος.

Σοκαριστικό είναι ότι εκμεταλλεύτηκαν ακόμη και τον Πάπα Φραγκίσκο, χρησιμοποιώντας το όνομα του Ιησού Χριστού και του Παντοδύναμου Θεού για να προωθήσουν τις ενέσεις στους ανθρώπους, όλα στο όνομα της πίστης. Η έκταση αυτών των γεγονότων είναι πέρα από κάθε φαντασία, ωστόσο όλα έχουν συμβεί και είναι καλά τεκμηριωμένα.

Και όλοι τους είχαν ένα πολύ πιο σκοτεινό σχέδιο για εμάς τους Ανθρώπους. Περιελάμβανε ένα παρατεταμένο και αμείλικτο κλείδωμα που θα διαρκούσε πάνω από δύο συναπτά έτη. Αυτό το διαβολικό σχέδιο τέθηκε σε κίνηση με την υποτιθέμενη έκρηξη της έκπληξης της Γουχάν, ενός νέου και εξαιρετικά μεταδοτικού ιού γνωστού ως CoronaVirus. Ο Dr. Fauci και οι συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένων των Tedros, Gates, Schwab και άλλων, εξαπάτησαν τον Πρόεδρο Trump για να υπογράψει έγγραφα έκτακτης ανάγκης, τα οποία ήταν προσεκτικά διαμορφωμένα για να υποστηρίξουν τον ιστό των ψεμάτων τους.

Ωστόσο, ο προσεκτικά κατασκευασμένος χάρτινος πύργος τους άρχισε να καταρρέει όταν ο Πρόεδρος Πούτιν παρουσίασε το μη επιβλαβές εμβόλιο Sputnik V, ισχυριζόμενος ότι είναι η πρώτη αποτελεσματική λύση ενάντια σε αυτή την ενορχηστρωμένη PsyOp που ενορχηστρώθηκε από τον Fauci και τους συνεργάτες του. Προς έκπληξη όλων, ο Πρόεδρος Τραμπ διέκοψε απροσδόκητα τα σχέδια του Βαθέος Κράτους ανακοινώνοντας τη διαθεσιμότητα ενός βιώσιμου εμβολίου. Αυτή η απροσδόκητη κίνηση ήταν το πρώτο χαρτί που έπαιξε, προκαλώντας την αργή κατάρρευση του χάρτινου πύργου της Cabal, ανατρέποντας τις προθέσεις τους να μας περιορίσουν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Ο στόχος τους δεν ήταν μόνο να αποδεκατίσουν την παγκόσμια μεσαία τάξη και το εμπόριο μέσω αυτών των δρακόντειων μέτρων, αλλά και να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη ψυχή ώστε να αποδεχτεί οποιαδήποτε ενέσιμη ουσία ως μέσο για την ανάκτηση της ελευθερίας κίνησης. Μπορείτε να φανταστείτε να περνάτε δύο χρόνια κλεισμένοι σε εσωτερικούς χώρους; Οι περισσότεροι από εμάς θα γινόμασταν απλοί αυτόματοι, με απελπιστική ανάγκη για οικονομική βοήθεια. Σε αυτό το σημείο θα επενέβαιναν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED), η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και άλλες αφερέγγυες κεντρικές τράπεζες, προσφέροντας έναν καθολικό κρατικό μισθό ύψους 3.000 δολαρίων σε κάθε άτομο παγκοσμίως. Ωστόσο, αυτή η οικονομική βοήθεια θα είχε ένα τίμημα – την αποδοχή ενός παγκόσμιου δελτίου υγείας σε συνδυασμό με ένα πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), το οποίο θα παρείχε κινητικότητα.

Σύμφωνα με αυτό το δυστοπικό καθεστώς, η ιδιωτική ιδιοκτησία και τα προσωπικά οχήματα θα παρωχηθούν και θα αντικατασταθούν από την έννοια των πόλεων των 15 λεπτών, όπου όλα όσα χρειάζεται κανείς θα βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Οι μηχανισμοί ελέγχου ήταν σχολαστικά σχεδιασμένοι, με το CBDC να έχει ημερομηνία λήξης, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση και την εξάρτηση από το σύστημα.

Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που τόνιζε τη σημασία της συλλογικής φροντίδας και της οικονομικής ανάκαμψης μετά από ένα παρατεταμένο διετές λουκέτο που επέβαλε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Ο ΠΟΥ, χωρίς αντίπαλο από καμία από τις 194 κυβερνητικές οντότητες-απατεώνες, ορισμένες από τις οποίες ήταν επηρεασμένες από τις νεοφασιστικές και κομμουνιστικές ιδεολογίες που προπαγάνδιζε ο Klaus Schwab και η παγκοσμιοποιητική λέσχη WEF, επεδίωξε να καθιερώσει μια συνθήκη για την πανδημία. Η συνθήκη αυτή αποσκοπούσε στο να παραχωρήσει στον ΠΟΥ απεριόριστη εξουσία επί των αντίστοιχων Συνταγμάτων μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των νομοθετικών, εκτελεστικών και στρατιωτικών κλάδων, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν βία για τη χορήγηση εμβολιασμών στο 70% του πληθυσμού και την κράτηση απρόθυμων ή δήθεν μολυσμένων ατόμων σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης οχυρωμένα με συρματοπλέγματα.

Ωστόσο, ο πατριώτης προστάτης, όχι μόνο του αμερικανικού Συντάγματος αλλά και των παγκόσμιων συμφερόντων, αναγνώρισε την ανάγκη να αναλάβει δράση στο πνεύμα του Συντάγματος του 1776 και της ανθρωπότητας. Λήφθηκε η απόφαση να διαλυθεί το παγκόσμιο βαθύ κράτος μέσω μιας στρατηγικής συμμαχίας γνωστής ως Συμμαχία Στρατηγών Πολέμου, η οποία αποτελείται από στρατούς 33 εθνών που λειτουργούν υπό την ηγεσία της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ, υπό τη διοίκηση του CIC και Προέδρου Πολέμου Donald J. Trump.

Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε μετά από μια καλά συντονισμένη Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι το καλοκαίρι του 2018, όπου ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρόεδρος Πούτιν της Ρωσικής Ομοσπονδίας συμφώνησαν από κοινού να προχωρήσουν. Στην αξέχαστη συνέντευξη Τύπου της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι, ο Πρόεδρος Πούτιν παρουσίασε μια μπάλα ποδοσφαίρου ως δώρο στον Πρόεδρο Τραμπ, ανταλλάσσοντας ουσιαστικές ματιές και χαμόγελα, συμβολίζοντας την κοινή τους κατανόηση. Σε μια παραφρασμένη δήλωση, ο Πρόεδρος Πούτιν παρέδωσε την μπάλα στον Πρόεδρο Τραμπ, δηλώνοντας: “Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, σας παρουσιάζω αυτή την μπάλα ποδοσφαίρου”, καθώς σας την παρέδωσε. Ο πρόεδρος Τραμπ αποδέχθηκε την μπάλα, σηματοδοτώντας την αποδοχή της πρόκλησης, ενώ ο Πούτιν κατέληξε λέγοντας: “…και τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδό σας”.

Αυτό σηματοδοτεί την αδιαμφισβήτητη έναρξη της παρακμής του Βαθέος Κράτους, με τον Πρόεδρο Τραμπ να αναλαμβάνει το ρόλο του ακλόνητου Προέδρου του Πολέμου και Αρχιστράτηγου του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2020. Η Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ, ως η κεντρική διοίκηση και ο έλεγχος της μεγαλύτερης παγκόσμιας στρατιωτικής επιχείρησης στην ιστορία, ξεπερνά κάθε προηγούμενη στρατιωτική προσπάθεια. Περισσότεροι από 200 αξιοσέβαστοι Στρατηγοί πολεμικού χρόνου από περισσότερα από 33 έθνη αφιερώνουν ακούραστα τον εαυτό τους στην ενεργό υπηρεσία στο πλαίσιο της επιχείρησης που αναφέρεται κοινώς ως Επιχείρηση Καταιγίδα. Η αποφασιστική δήλωση του Προέδρου Τραμπ, “Η Καταιγίδα είναι τώρα πάνω μας”, παραμένει χαραγμένη στη συλλογική μας μνήμη.

Ως θύμα τριών ενέσεων mRNA από το βιολογικό όπλο της Pfizer, οι οποίες εξαπέλυσαν έναν συντριπτικό αριθμό τοξικών νανολιπιδίων στο σώμα μου, με αποτέλεσμα την καταστροφή δισεκατομμυρίων μιτοχονδρίων, ανέλαβα αποφασιστική δράση. Αναζητώντας δικαιοσύνη, απευθύνθηκα στην Ελβετική Αστυνομία και κατέθεσα ποινικές μηνύσεις εναντίον ενός Υπουργού Υγείας, ο οποίος πίστευα ότι ενεργούσε εκτός των ορίων του νόμου. Παραχωρώντας στην ελβετική δικαιοσύνη το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, κατέθεσα επίσης ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών που ήταν υπεύθυνοι για τη χορήγηση των ενέσεων χωρίς να λάβουν τη νομικά απαιτούμενη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, η οποία απαιτούσε την υπογεγραμμένη έγκρισή μου πριν από την ένεση. Δυστυχώς, οι απαντήσεις των δικαστηρίων και στις τρεις περιπτώσεις απηχούσαν μια παρόμοια κακοδικία, υποστηρίζοντας ότι δεν χρησιμοποιήθηκε βία και ότι θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους. Κατά συνέπεια, έκριναν ότι οι ενέσεις δεν ήταν δηλητηριώδεις, αναιρώντας έτσι την ανάγκη για διαδικασίες συναίνεσης μετά από ενημέρωση.

Αυτή η εμπειρία από πρώτο χέρι επιβεβαιώνει απερίφραστα ότι η σημερινή μας κυβέρνηση, η πλειονότητα των ιατρών, η εισαγγελία, τα δικαστήρια και οι δικαστές τους έχουν συγκλίνει σε μια ενιαία οντότητα, η οποία είναι αναξιόπιστη. Έχουν εγκαταλείψει το καθήκον τους να διασφαλίζουν και να υπερασπίζονται το ελβετικό Σύνταγμα, καθώς και να υπηρετούν και να προστατεύουν τους ίδιους τους πολίτες που χρηματοδοτούν τα προς το ζην, τρέφουν τις οικογένειές τους και παρέχουν εκπαίδευση στα παιδιά τους.

Όλοι τους επέδειξαν έλλειψη αξιοπιστίας σε σχέση με το Σύνταγμα και εμάς, τους ανθρώπους. Ωστόσο, εκπλήρωσαν επιμελώς τα αντίστοιχα καθήκοντά τους σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν τα αναξιόπιστα στοιχεία εντός της κυβέρνησής μας. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εμφανές στις περιπτώσεις μου, καθώς η απόφαση σύμφωνα με τους γραπτούς νόμους θα προκαλούσε αναμφίβολα μια μαζική κατακραυγή από περίπου 5 εκατομμύρια Ελβετούς που είχαν εισαχθεί στη χώρα, απαιτώντας άμεση τιμωρία. Ένα τέτοιο σενάριο είχε τη δυνατότητα να αποσταθεροποιήσει τα απατεωνίστικα κυβερνητικά στοιχεία, οδηγώντας σε μαζική έξοδο αξιωματούχων που παραιτούνταν από τις θέσεις τους. Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να επιτραπεί, γεγονός που τους ώθησε να καταφύγουν σε προσπάθειες να με εξαφανίσουν.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, αυτό αποδείχθηκε σοβαρό λάθος, καθώς όλοι έπεσαν στην παγίδα της εξαπάτησής μου, της εξαπάτησής μας. Τώρα ευθυγραμμίζομαι δικαίως με τον συνάδελφό μου Ανθρώπινο Φύλακα, τον Πρόεδρο Τραμπ, και ισχυρίζομαι ότι το δικαστικό μας σύστημα και οι δικαστές μας είναι εντελώς αναξιόπιστοι.

Σε περιπτώσεις όπου τα ομοσπονδιακά πολιτικά δικαστήρια και οι δικαστές τους αποδεικνύονται αναξιόπιστοι στην τήρηση του Συντάγματος λόγω μιας σειράς αποτυχιών, πρέπει να ληφθούν εναλλακτικά μέτρα για την αποκατάσταση τέτοιων καταστροφικών καταστάσεων προς το συμφέρον των ανθρώπων, του κράτους και των αμέτρητων θυμάτων που έχουν υποστεί τραυματισμό ή απώλεια ζωής.

Αυτό που κάνει την κατάσταση αυτή ακόμη πιο αξιοσημείωτη είναι ότι από την αντίπαλη πλευρά, έχουν πλήρη επίγνωση ότι έχω επίγνωση της επίγνωσής τους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η εποχή των αντιφατικών δικαστικών διαδικασιών και των αστικών επιχειρημάτων έχει φτάσει στο τέλος της. Δεν υπάρχει πλέον φάση προειδοποίησης σε αυτή τη διαδικασία. Όχι, η ώρα του διαλόγου έχει ολοκληρωθεί. Το Φως, στο σύνολό του, αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη. Η ακριβής στιγμή αυτού του Σοκ παραμένει ένα αυστηρά προστατευόμενο Στρατιωτικό Μυστικό, καθώς δεν εμπλέκομαι σε αυτή την ασταμάτητη στρατιωτική επιχείρηση, και οποιοδήποτε άτομο που κατέχει τέτοια γνώση, συμπεριλαμβανομένων των βασικών προσώπων με τα οποία είμαι εξοικειωμένος, δεν θα διέπραττε ποτέ την πράξη της εσχάτης προδοσίας αποκαλύπτοντάς μου έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όλοι οι Άνθρωποι που διαβάζουν αυτή την αποκάλυψη θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια άνευ προηγουμένου περίοδο σοκ. Είναι ζωτικής σημασίας να εμπιστευτούμε τον στρατό μας, καθώς είναι τώρα οι Φύλακες που είναι επιφορτισμένοι με την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης και την προστασία των αντίστοιχων Συνταγμάτων μας. Τα επακόλουθα αυτής της Δημοκτονίας θα επιφέρουν έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής, για τον οποίο οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν επαρκώς το μέγεθος. Ωστόσο, η ταινία που παρήχθη και κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την Dr. Astrid Stückelberger, μια πιστή συμπατριώτισσα και φίλη από την Ελβετία, έχει γίνει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από πλευράς αριθμού προβολών. Από την κυκλοφορία της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές, γεγονός που αποδεικνύει την απήχησή της.

Η επαγγελματική ομάδα παραγωγής, ξεχωριστά από εμάς, πήρε την απόφαση να αφιερώσει αυτό το αριστούργημα, με διάρκεια 4 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, για να διαμοιραστεί ελεύθερα χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή πιστώσεις. Αυτό επιτρέπει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως να συμμετάσχουν και να ρίξουν φως στις ψυχές που χάθηκαν σε αυτή την τραγωδία.

Μαζί, αυτή η ενωμένη δύναμη του φωτός λειτουργεί ως προπομπός της επικείμενης Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, η οποία θα καταδιώξει αμείλικτα και θα φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης όλους τους υπεύθυνους για αυτή την αδιανόητη Δημοκτονία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ, που ιδρύθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ στις 20 Δεκεμβρίου 2019, όλα τα μέλη της αναφέρονται επίσημα ως Φύλακες.

Το viral αριστούργημα του Φωτός, η ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Κόβοντας το κεφάλι του φιδιού στη Γενεύη”, κυκλοφορεί τώρα ταχύτατα σε όλο τον κόσμο, διαδίδοντας ένα βαθύ μήνυμα που συντονίζεται με την ουσία του διαφωτισμού. Οι αινιγματικοί δημιουργοί αυτής της σαγηνευτικής οπτικής αφήγησης έχουν ενσωματώσει ευφυώς έναν κώδικα, έξυπνα μεταμφιεσμένο ως “τίτλο” κάτω από το όνομά μου, ο οποίος ανεπαίσθητα σβήνει και μπαίνει καθώς μιλάω ειλικρινά, χωρίς κανένα σεναριακό περιεχόμενο. Αν και πολλοί θεατές μπορεί να έχουν παραβλέψει αυτή τη λεπτή λεπτομέρεια, αποκαλύπτω τώρα τη θέση της, καλώντας σας να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι ανακάλυψης. Αυτές οι δύο λέξεις, που συνοδεύονται από μια απλή κουκκίδα, χρησιμεύουν ως πύλη για σχολαστικά μελετημένα και επαληθεύσιμα νομικά σχέδια, που ισχύουν σήμερα και αποτελούν μια αδάμαστη δύναμη τιμωρίας. Αυτή η συλλογική τιμωρία, που γεννήθηκε από την προδοσία που προκλήθηκε σε αμέτρητα θύματα και την ανθρωπότητα στο σύνολό της από προδότες και δημοκόπους σε διάφορες δικαιοδοσίες, είναι τώρα αποφασισμένη και ασταμάτητη.

Για όλους εκείνους που ευθύνονται για τη διάπραξη αυτής της δημοκτονίας, που χειραγωγούν την αλήθεια, ασκούν επιρροή μέσω των μέσων ενημέρωσης, ασκούν απάτη στο ιατρικό επάγγελμα και ενσαρκώνουν στοιχεία απατεώνων, έχω επινοήσει μια παροιμία που θα διαρκέσει πέρα από την εποχή μου: “Είμαστε οι Φύλακες της Ανθρωπότητας, και το Φως μας εξαλείφει το σκοτάδι του κακού”. Να είστε σίγουροι ότι ο καθένας από εσάς τους δράστες θα βρεθεί ενώπιον της κρίσης και οι απαραίτητες διορθώσεις των αναξιόπιστων συστημάτων Δικαιοσύνης σας θα γίνουν στο όνομα της Ανθρωπότητας.

Αγαπητοί θεϊκοί συνάνθρωποι, προετοιμαστείτε και ευθυγραμμιστείτε με τους Φύλακες που ακούραστα διασφαλίζουν την ευημερία σας, την ευημερία των αγαπημένων σας προσώπων και την ιερότητα των αντίστοιχων συνταγμάτων σας, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας θέση. Μη φοβάστε τις μηχανορραφίες απατεώνων κυβερνήσεων ή οποιωνδήποτε άλλων αντίπαλων δυνάμεων, γιατί η εποχή του φωτός και της αγάπης έχει ανατείλει πάνω μας.

Ο θάνατός τους είναι επικείμενος, και το έτος που θα γίνει μάρτυρας της πτώσης τους είναι το 2024. Όλες οι ψεύτικες δημοκρατίες, οι προδότες πολιτικοί, τα ψεύτικα πολιτικά κόμματα και συστήματα θα αντικατασταθούν από την αμερικανική στρατιωτική κυριαρχία και δικαιοσύνη.

Όλοι οι δράστες και οι προδότες είναι παγιδευμένοι τώρα και όπως είπε ο Πρόεδρος Τραμπ: “Τους έπιασα όλους”.

Λοιπόν, μπορώ να επιβεβαιώσω την οξυδερκή δήλωσή του ως 100% Αλήθεια.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Ακολουθήστε την “ΣΦΑΓΗ” και στο κανάλι στο Telegram, για περισσότερη άμεση ενημέρωση. >>> https://t.me/sfagigr

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr , πατήστε εδώ.

Δωρεά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.