Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για “ερευνητικά εργαστήρια βιολογικών όπλων” που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Το ρωσικό μέσο ενημέρωσης RIA Novosti έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα τα οποία το υπουργείο Άμυνας αναφέρει ως αποδεικτικά στοιχεία ότι η Ουκρανία πραγματοποιούσε έρευνα σε χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ βιολογικά εργαστήρια που έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για βιολογικά όπλα.

Ο Yποστράτηγος Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, παρείχε τις πληροφορίες στους δημοσιογράφους. Η Μόσχα δήλωσε ότι τα έγγραφα, που φέρεται να προέρχονται από υπαλλήλους ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων, επιβεβαιώνουν ότι “συστατικά βιολογικών όπλων αναπτύσσονται στην Ουκρανία, σε κοντινή απόσταση από το ρωσικό έδαφος”.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο bitchute.

“Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αποκαλύφθηκαν τα γεγονότα μιας επείγουσας εκκαθάρισης από το καθεστώς του Κιέβου των ιχνών ενός στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εφαρμοζόταν στην Ουκρανία, χρηματοδοτούμενου από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ”, δήλωσε ο Konashenkov.

“Λάβαμε έγγραφα από υπαλλήλους των ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων σχετικά με την επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων στις 24 Φεβρουαρίου – των αιτιολογικών παραγόντων της πανώλης, του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της χολέρας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών”, υποστήριξε ο Konashenkov.”

Τα έγγραφα, με αποκλειστική μετάφραση, ακολουθούν παρακάτω:

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΆΜΥΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ by sfagi on Scribd

“Ο Ουκρανός υπουργός Υγείας Ασφάλειας σε σχέση με την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το ουκρανικό προεδρικό διάταγμα της 24.02.2022, αριθ. 64/2022 ζητά να διασφαλιστεί η επείγουσα καταστροφή των βιολογικών παθογόνων παραγόντων που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας των εργαστηρίων στη συνημμένη διαταγή: παράρτημα σε 2 φύλλα. σε 1 περίπου”.

Το έγγραφο αναφέρεται στον Viktor Liashko, τον υπουργό Υγείας της Ουκρανίας.

“Η διαταγή πραγματοποίησης της επείγουσας καταστροφής των βιολογικών παθογόνων παραγόντων που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση του συστήματος και της διαχείρισης της ποιότητας των εργαστηρίων σε περίπτωση εμφάνισης έκτακτου στρατιωτικού χαρακτήρα”:

Δείτε το σχετικό βίντεο στο bitchute.

Η παρούσα διαταγή καθορίζει τον μηχανισμό πραγματοποίησης της έκτακτης καταστροφής των βιολογικών παθογόνων παραγόντων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας των εργαστηριακών εξετάσεων (εφεξής – βιολογικοί παθογόνοι παράγοντες), σε περίπτωση εμφάνισης στρατιωτικών καταστάσεων.
Για την έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων που αποσκοπούν στην καταστροφή των βιολογικών παθογόνων παραγόντων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι επικεφαλής των κέντρων ελέγχου και πρόληψης ασθενειών που υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας, των εργαστηριακών κέντρων που υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας και των κυβερνητικών οργανισμών “Ουκρανικό Ερευνητικό Ινστιτούτο κατά της πανούκλας με το όνομα I.I. Mechnikov του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας” και των δημόσιων φορέων του “Κέντρου Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας”:

1. Έγκριση σχεδίων για την επείγουσα καταστροφή βιολογικών παθογόνων παραγόντων σε περίπτωση στρατιωτικών εκτάκτων αναγκών,

2. Καθορισμός των αρχών που είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση στρατιωτικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης,

3. Προβλέπει τη δημιουργία αποθεμάτων κεφαλαίων για την επείγουσα καταστροφή βιολογικών παθογόνων παραγόντων και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στρατιωτικού χαρακτήρα.

3. Β. Τα ιδρύματα που κατέχουν σύνολα εργασίας βιολογικών παθογόνων για τη διασφάλιση του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας των εργαστηριακών δοκιμών, πρέπει να τα καταστρέφουν με απολύμανση (εφεξής – απολύμανση),

4. Η απολύμανση των βιολογικών παθογόνων πραγματοποιείται από ορισμένα άτομα αποκατάστασης με δευτεροβάθμια ή δευτεροβάθμια ειδική εκπαίδευση, τα οποία… έχουν εκπαιδευτεί στην εργαστηριακή βιοασφάλεια και βιοανάλυση και έχουν εμπειρία στην εργασία με βιολογικούς παθογόνους παράγοντες.

5. Η απολύμανση των βιολογικών παθογόνων πραγματοποιείται με αυτόκαυστο με υποχρεωτική τήρηση των σχετικών καθεστώτων και έλεγχο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ισχυόντων κανονισμών,

6. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η χρήση αυτόκλειστου, η απολύμανση των βιολογικών παθογόνων γίνεται με κατάλληλα απολυμαντικά ή με βρασμό,

7. Τα αποτελέσματα της απολύμανσης καταχωρούνται στο ημερολόγιο ελέγχου, των εργασιών των αποστειρωτών αέρα και ατμού (αυτόκαυστο), έντυπο αριθ. 257/0, που εγκρίθηκε με τη διαταγή του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας της 4ης Ιανουαρίου 2001 αριθ. 1 “Σχετικά με τη δήλωση των εντύπων της ιατρικής λογιστικής τεκμηρίωσης που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια των ιατρικών και προληπτικών ιδρυμάτων” (με αλλαγές).

8. Η διάθεση του απολυμανθέντος υλικού θα κρίνεται σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες που έχει εγκρίνει το ίδρυμα.

Κρίσιμο είναι ότι στη συνέχεια το έγγραφο παραθέτει τις καλλιέργειες που πρέπει να καταστραφούν:

C. Διφθερίτιδα gravis tox – 0-1101
C. Διφθερίτιδα mitis tox – 203 AG
C. pseudeodipthericum 02-92 z (9-61)
C. Διφθερίτιδα tox +NCTC 10648
C. Διφθερίτιδα tox – NCTC 10356
C. Ξέρωση NCTC 12078
B. liheniformis “C”
B. Στεαροθερμοφίλης BKM-B-718
S. aureus.subsp.aureus ATCC 25923
E. Coli (Beta)
P. aeruginosa ATCC 27853
K. penumoniae K-56 3534.51

Το έγγραφο φαίνεται να υπογράφεται από τον επικεφαλής των Μικροβιολογικών Εργαστηρίων, Karlivsky V.P., καθώς και από τους Nadiya Kushka, Lyubov Bobritska, Tetiyana Shebchenko και Peter Vasiliev.

Bio Labs Ukraine All – Εργα… by sfagi

 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ.

Bio Labs Ukraine All Greek by sfagi

 

“Fact-checkers”, όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES (ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES) και το Snopes, έχουν διαψεύσει ότι υπάρχουν εργαστήρια “βιολογικών όπλων” στην Ουκρανία που “διοικούνται” από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με έναν “έλεγχο των γεγονότων” μιας viral ανάρτησης σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, “το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας και το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής συνήψαν συμφωνία το 2005, ενώ ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ήταν στην εξουσία, για να “αναχαιτίσουν την απειλή της βιοτρομοκρατίας με την τοποθέτηση διασφαλίσεων σε θανατηφόρα παθογόνα που χρονολογούνται από ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων της σοβιετικής εποχής”, σύμφωνα με ένα ταυτόχρονο ειδησεογραφικό άρθρο της Chicago Tribune.

Ενώ το Πρόγραμμα Μείωσης της Βιολογικής Απειλής του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας παρείχε κάποια χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, οι εγκαταστάσεις αυτές λειτουργούν από την ουκρανική κυβέρνηση σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται από την ουκρανική νομοθεσία”.

Σύμφωνα με το SBU, το 2005 το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ υπέγραψαν συμφωνία-πλαίσιο για την πρόληψη της εξάπλωσης τεχνολογιών, παθογόνων μικροοργανισμών και γνώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, εκσυγχρονίστηκαν ορισμένα κρατικά εργαστήρια που βρίσκονται στις περιοχές Οδησσός, Χάρκοβο, Λβιβ, Κίεβο, Βινίτσια, Χέρσον, Ντνιπροπετρόβσκ (πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής, ενημερώθηκε ο εξοπλισμός, αγοράστηκαν προμήθειες κ.λπ.)

“Τονίζουμε ότι αυτά τα εργαστήρια χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας και στην κρατική υπηρεσία για την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών”, δήλωσε η SBU.

Το κύριο ζήτημα με αυτούς τους “ελεγκτές γεγονότων” είναι ότι έχουν απορρίψει κάθε πιθανότητα διαρροής του Covid-19 από ένα εργαστήριο της Wuhan, είτε τυχαία είτε σκόπιμα.

Τον Φεβρουάριο του 2020, το διακεκριμένο ιατρικό περιοδικό The Lancet δημοσίευσε μια επιστολή που υπογράφεται από πολλούς επιστήμονες και καταδικάζει τις “θεωρίες συνωμοσίας” ότι ο νέος ιός SARS-CoV-2 δεν είχε “φυσική προέλευση”.

Η επιστολή θα κρατηθεί από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο ως έγκυρη δήλωση που κλείνει τη συζήτηση και τη διερεύνηση μιας πιθανής διαρροής του ιού από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Η μαχητική διατύπωση της επιστολής, η οποία δημοσιεύθηκε νωρίς κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, θα έπρεπε να αποτελέσει κόκκινο πανί για τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ότι μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις συμφερόντων.

Ορισμένοι από αυτούς τους επιστήμονες έχουν έκτοτε αλλάξει τη θέση τους, όπως προκύπτει από την έκθεση.

Επιπλέον, αρκετοί από τους υπογράφοντες συνδέονται με την EcoHealth, την αμφιλεγόμενη επιστημονική ομάδα που διοχέτευσε εκατομμύρια χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων στο εργαστήριο της Γουχάν. Ένα έγγραφο που φιλοξενείται στο USASpending.Gov και δείχνει ότι το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών χρηματοδότησε το εργαστήριο της Γουχάν με 3,7 εκατομμύρια δολάρια:

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με το “Πρόγραμμα Μείωσης της Βιολογικής Απειλής” στην Ουκρανία:

Το Πρόγραμμα Μείωσης της Βιολογικής Απειλής του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ συνεργάζεται με τις χώρες-εταίρους για την αντιμετώπιση της απειλής των επιδημιών (σκόπιμων, τυχαίων ή φυσικών) των πιο επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών στον κόσμο.  Το πρόγραμμα επιτυγχάνει την αποστολή του για τη μείωση της βιολογικής απειλής μέσω της ανάπτυξης μιας κουλτούρας διαχείρισης του βιολογικού κινδύνου, διεθνών ερευνητικών συνεργασιών και της ικανότητας των εταίρων για ενισχυμένα μέτρα βιοασφάλειας, βιοασφάλειας και βιοεπιτήρησης.

Οι προτεραιότητες του Προγράμματος Μείωσης Βιολογικών Απειλών στην Ουκρανία είναι η ενοποίηση και η διασφάλιση παθογόνων και τοξινών που προκαλούν ανησυχία για την ασφάλεια και η συνέχιση της διασφάλισης ότι η Ουκρανία μπορεί να ανιχνεύει και να αναφέρει επιδημίες που προκαλούνται από επικίνδυνους παθογόνους παράγοντες πριν αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια ή τη σταθερότητα.

Οι σημερινοί εκτελεστικοί φορείς του Προγράμματος Μείωσης της Βιολογικής Απειλής στην Ουκρανία είναι το Υπουργείο Υγείας, η Κρατική Υπηρεσία της Ουκρανίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων και την Προστασία των Καταναλωτών, η Εθνική Ακαδημία Αγροτικών Επιστημών και το Υπουργείο Άμυνας.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.