Τα εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, στόχος των Ρώσων και της Συμμαχίας, για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

Η Ριζοσπαστική Αριστερά αποκαλύπτεται με τις τυραννικές ενέργειες των περιορισμών της Κορόνας ως εντολές, αλλά και με τις ψευδείς συλλήψεις, διώξεις και συκοφαντίες των φορτηγατζήδων στον Καναδά, οι οποίοι κατηγορούνται ψευδώς, ενώ διαμαρτύρονταν ειρηνικά.

Στην παγκόσμια σκηνή το καθεστώς Μπάιντεν παρουσιάζεται με τον ψεύτικο πόλεμο εισβολής της Ρωσίας, για τον οποίο ευθύνεται ο Μπάιντεν και όχι ο Πούτιν.

Ο λόγος είναι ότι οι βομβαρδισμοί που ακούτε ή βλέπετε στα ΜΜΕ είναι βομβαρδισμοί των βιολογικών εργαστηρίων του Μπάιντεν. Οι Ρώσοι/ΗΠΑ που συνεργάζονται, ανακτούν το Τσέρνομπιλ προκειμένου να καθαρίσουν τα πυρηνικά απόβλητα.

Θυμηθείτε ότι το βαθύ κράτος επινοεί ιστορίες για την εισβολή στην Ουκρανία, η οποία δεν είναι πραγματική εισβολή, είναι ένα βήμα για να απαλλαγούμε από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Βιολογικά εργαστήρια για βιολογικά όπλα όπως ο Covid-19 και άλλοι ιοί βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Χάρη στον Τραμπ είχαμε “μόνο” τον ιό Covid-19.

Η ΕΛΙΤ, ήθελαν να εξαπλώσουν έναν πολύ πιο δυσοίωνο ιό.

Στις αρχές του 2020 (Μάρτιος), είχαμε ξεσκεπάσει το θέμα με τον Κωροναϊό. Βέβαια, ήμασταν τυχεροί, καθώς ο Covid, δεν ήταν ούτε κατά το ήμισυ τόσο κακός όσο έλεγαν, στην πραγματικότητα είναι λιγότερο επιβλαβής από τον κανονικό ιό της γρίπης.

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο Μπάιντεν, η Πελόζι, η Χίλαρι, ο Ομπάμα, ο Ρόμνεϊ κ.λπ. ανησυχούν τόσο πολύ για την Ουκρανία;

Δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους εκεί, έχει να κάνει με την επικράτεια και τα εργαστήριά τους.

viologika ergasthria biolabs ukraine - Τα εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, στόχος των Ρώσων
Τα εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, στόχος των Ρώσων

Και επειδή τα ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι όλα αυτά με τα εργαστήρια βιολογικών όπλων, είναι ψέματα, παρακάτω ο σύνδεσμος από την Αμερικανική Πρεσβεία, η οποία αναφέρει επίσημα την ύπαρξη αυτών.

https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/

Το βαθύ κράτος (Deep State) στην Ουκρανία ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: σήραγγες, εμπορία παιδιών, κέντρα κλωνοποίησης, όπλα μαζικής καταστροφής, διακίνηση ναρκωτικών κ.λπ.

Σας είχαμε πει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης με την Κίνα. Η Κίνα θα διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η Ταϊβάν θα πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Έχουμε λάβει την πληροφορία πριν από λίγο καιρό ότι η Ταϊβάν είναι ασφαλής. Ενώ το βαθύ κράτος είναι τώρα απασχολημένο με την εισβολή στην Ουκρανία (ψεύτικος πόλεμος), ολοκληρώνουμε τα χρυσά πρότυπα, την επανεκκίνηση και ο πραγματικός πόλεμος συμβαίνει με το βαθύ κράτος- όπως είναι προφανές.

Έχει ήδη κερδηθεί κάπως, είναι απλώς θέμα να φέρουμε τα πράγματα στην επιφάνεια. Είναι απλώς θέμα να ολοκληρωθούν τα τελευταία κομμάτια.

Στην παγκόσμια σκηνή υπάρχει ένας πόλεμος.

Η Ρωσία, η οποία παρουσιάστηκε ψευδώς ως εχθρός (θυμηθείτε ότι ο πραγματικός εχθρός ήταν η Κίνα και ο κομμουνισμός), θα είναι τώρα η δύναμη με τις ΗΠΑ για να καταστρέψουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ενώ το βαθύ κράτος είναι απασχολημένο με αυτό το σενάριο “πολέμου”, η επαναφορά είναι εδώ και θα δείτε γρήγορα να αλλάζουν οι τιμές των νομισμάτων.

Το σύστημα SWIFT/Κβαντικό (QFS) Χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι σε εφαρμογή και τα χαρτονομίσματα δολαρίου με αντίκρισμα χρυσού πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για χρήματα και οικονομικά οφέλη, τα πράγματα χρειάζονται πάντα κάποιο χρόνο, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί.

Η Nesara / Gesara είναι παγκόσμια και αφορά την ειρήνη. Δεν θα υπάρχει πια φτώχεια στον κόσμο.

Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ο αρχιστράτηγος.

Οι στρατοί σε όλο τον κόσμο καταρρίπτουν το βαθύ κράτος αυτή τη στιγμή. Ο Τραμπ μίλησε για πόλεμο στην Ευρώπη- είναι ο πόλεμος με το βαθύ κράτος.

Οι πρώτες δημόσιες συλλήψεις θα είναι του Ομπάμα και του Μπάιντεν.

Μη ξεχνάτε πως, τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Μπάιντεν εκτελέστηκαν για προδοσία. Σύντομα θα δούμε επίσημες συλλήψεις των κλώνων / ηθοποιών.

Όσο για το ΜΜΣ, το Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα, μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ > https://www.mms.com.gr .

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γιάννη μου αυτός είναι ο λόγος που διέγραψα το προφίλ μου στο κωλοφεισμπουκ και στο ΒΑΙΜΠΕΡ…. ΟΛΟΙ είναι ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ νεοελληνοραγιαδες ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΑΡΣΕΝΟΘΗΛΥΚΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ που ειναι ΝΙΝΙ μαμ κακά και νάνι και να μην χάσει το παιδί τη χρονιά έστω και με αλυσίδες χειροπόδαρα έστω και με ένα πνεύμονα…
  Δεν τους νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ πάρα μόνο να ΠΕΡΝΆΕΙ η μέρα και να μην χάσουν το μπερντέ με οποιοδήποτε τίμημα……
  Δεν υπάρχουν ιδανικα και ελευθερίες για αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ….. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΆΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ Μ ΤΙΣ ΠΑΣΤΡΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ή ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ …. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΆΜΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΊ ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΑ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΟΣ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΉ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΚΟΙ
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΣΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑΣ …. ΞΕΦΤΊΛΑ…

  ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΟΈΛΛΗΝΩΝ…. ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ , ΑΠΆΘΕΙΣ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΙ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ

  ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ
  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΜΩΜΕΝΑ ΕΣΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΆΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΆΔΕΣ ΤΟΥΣ…..ΔΥΣΤΥΧΏΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.