Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΣΤΗΝ SFAGI.GR

Το σώμα Θεματοφυλακής και  οι Ομολογητές του Άρθρου 120 (Συνέντευξη – Video)

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και ο Κωνσταντίνος Τοπαλίδης του Σώματος Εθνοφυλακής, σε μια μοναδική συνέντευξη στον Γιάννη Δεμερτζή, όπου εξηγούνε και αναλύουν τον Θεσμό της Θεματοφυλακής, αλλά και άλλα πολλά καυτά θέματα.

Η συνέντευξη είναι πολύ μεγάλη, λόγο του τεράστιου όγκου πληροφοριών και έτσι την έχουμε χωρίσει σε 5 μέρη, τα οποία είναι και το καθένα μιας ξεχωριστής θεματολογίας.

ΜΕΡΟΣ Α΄

Το πρώτο μέρος αφορά το Σύνταγμα της Ελλάδας, τι συμβαίνει πως έχει παραδοθεί η Εθνική Κυριαρχία, ακόμα και για τις λαθρομεταναστευτικές ροές.

ΜΕΡΟΣ Β΄

Το δεύτερο μέρος αφορά τον Θεσμό της Θεματοφυλακής. Της ιεραρχία και τις αρμοδιότητες. Ανάλυση των Βουλευμάτων.

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Το τρίτο μέρος αφορά το νέο Εθνικό σχέδιο νομίσματος “ΕΡΓΟΝ”. Τι είναι πως δουλεύει, αλλά και πως ενισχύει την οικονομία.

ΜΕΡΟΣ Δ΄

Το τέταρτο μέρος, αφορά, τα έγγραφα της Θεματοφυλακής. Που μπορεί ο κόσμος να τα βρεί. Πως γίνεται η εγγραφή στο σώμα Θεματοφυλακής.

ΜΕΡΟΣ Ε΄

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης, μιλάμε για το τι έχει κάνει το Σώμα Θεματοφυλακής, ενάντια στην παράνομη εξουσία, τι δράσεις και τι αποτελέσματα έχει φέρει. Αποδείξεις για τον κόσμο, για την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα του Σώματος.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Το σώμα Θεματοφυλακής και  οι Ομολογητές του Άρθρου 120 (Συνέντευξη - Video)
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here