Α Ι Τ Η Σ Η
ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 26 ΠΑΡ. 3 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ, με σκοπό την διόρθωση και προσθήκη των ελλειπόντων στοιχείων στο Δημοτολόγιο, της παράλειψης στην αρχική εγγραφή, με την έκδοση νεότερης Β΄ απόφασης Κοινοτάρχη, Δημάρχου ή Περιφερειάρχη, για την προσθήκη των νέων στοιχείων: Α) Της ΟΡΚΟΔΟΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους 70 νόμους της Ελληνικής Πολιτείας, και Β) Της αναγνώρισης της ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ σύμφωνα με το υπέρ- άρθρο 16 του υπέρ-νόμου 2462/1997 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε).

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
(Για τον έλεγχο της εκλογικής νομιμότητας)

Για να κατεβάσετε την αίτηση για την κατάθεση στο πρωτοδικεία της επικρατείας, μαζί με την αίτηση ορκοδοσίας, αλλά και τις οδηγίες συμπλήρωσης και κατάθεσης, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε αποστολή.

Θα σας έρθει αυτόματο e-mail, στο οποίο θα περιέχονται τα απαραίτητα έγγραφα, καθώς και οι οδηγίες για την συμπλήρωση και αποστολή αυτών.

*Καλό θα είναι να ελεγξετε και τον φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam folder), μήπως το απαντητικό e-mail έχει παει εκει.


  Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510. 600102 ή να μας στείλετε μέσω e-mail στο press@sfagi.gr το ερώτημά σας.
  Σας ευχαριστούμε.

  :Ιωάννης: Δεμερτζής.

   

  **********

  Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
  Επικοινωνία.
  Τηλ.: +30 2510 600 102

  Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

  Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

  https://www.demertzisi.gr .

  Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

  Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
  επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

  Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

  1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
  ENERGY COMMUNICATIONS
  IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
  BIC: REVOLT21
  ΧΩΡΑ: LITHUANIA

  2. Μέσω Western Union.

  Western Union Logo 300x53 - ΑΙΤΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
  Western Union

  Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

  Σας ευχαριστούμε.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.