Αγωγή κατά Πολιτικής Πολιτειακής Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας
Αγωγή κατά Πολιτικής Πολιτειακής Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας

Αγωγή κατά Πολιτικής Πολιτειακής Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας

Η ήδη κατατεθειμένη Αγωγή, ΚΑΤΑ της εναγόμενης Πολιτικής Πολιτειακής και Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Πρόκειται για την Αγωγή, ΚΑΤΑ της εναγόμενης Πολιτικής Πολιτειακής και Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Βίντεο

Για πρώτη φορά και τελευταία, τουλάχιστον στα χρονικά της Ελλάδος, έχει κατατεθεί αγωγή, που στρέφεται εναντίων όλης της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας.

Μια αγωγή, που αποτελεί το ισχυρότερο όπλο κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων !

Σημαντικό !

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:00, σας καλούμε στο zoom, σε μια ανοιχτή συνάντηση, όπου θα εξηγήσουμε λεπτομέρειες για την αγωγή, αλλά παράλληλα θα απαντήσουμε σε ερωτήσει τις οποίες θα μας θέσετε.

Το link του zoom είναι εδώ.
https://us06web.zoom.us/j/83886422726?pwd=ZASCOaTBHSFrwa9TVqJ99xMCA5usYG.1

Την ΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Η αγωγή (Αναγνωριστική) αυτή στρέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία του κράτους, με πολιτική δίκη (όχι πολιτικού κόμματος), κατά όλων των βουλευτών, όλων των κομμάτων ανεξαιρέτως, στην οποία δεν έχουν την βουλευτική ασυλία, γιατί δεν είναι ποινική δίκη, δηλαδή δεν είναι κατηγορούμενοι, είναι εναγόμενοι, σύμφωνα με το νομικό σύστημα του κράτους.

Η ανωτέρω αγωγή, χωρίζεται σε δύο (2) τμήματα.

1ο τμήμα. Είναι των εναγόμενων 4,5 & 6, που για πρώτη φορά, βρίσκονται σε πολιτική αγωγή για τα ανωτέρω θέματα.

Το πιο ιδιαίτερο από αυτά, είναι το θέμα της τράπεζας της Ελλάδος, που αφορά την πραγματική λειτουργία, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του παλιού Νόμου (όπως το λένε οι πολιτικοί), του 1945, με του οποίου ιδρύθηκε το ταμείο αυτό.

Διευκρινίζεται, ότι στο ταμείο αυτό, έχει δικαίωμα συμμετοχής, είτε ο πολίτης, είτε το κράτος της χώρας καταγωγής.

Και για τον λόγο αυτό, καλείται ο σημερινός διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, να ενημερώσει το κεντρικό συμβούλιο διοικητών, της παγκόσμιας τράπεζας, που αποτελείται από 300 μέλη.

Επιπλέων προς συνεχή επιβεβαίωση των ανωτέρω, καλείται ο σημερινός Πρόεδρος της σημερινής αντιπολίτευσης του πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κασσελάκης, ο οποίος προς τιμήν του, έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, ότι έχει λάβει δάνειο, από την Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής, εννοώντας, την Παγκόσμια Τράπεζα, γιατί η κεντρική τράπεζα των κρατών δεν χορηγεί δάνεια σε πολίτες.

Το θέμα αυτό αφορά γενικότερα το ευρέος γνωστό ως καταπίστευμα, ως την συμφωνία του Bretton Woods, ως τα κληρονομικά χρήματα, ως τα χρήματα που δικαιούνται οι πολίτες, ακόμα και ως τα χρήματα που αναφέρονται στην NESARA / GESARA.

2ο τμήμα. Το δεύτερο τμήμα της αγωγής αυτής αφορά, την ακύρωση των μέχρι σήμερα πλειστηριασμών, την ακύρωση των επόμενων πλειστηριασμών και την αναστολή εκτέλεσης της αναγκαστικής κατάσχεσης και του πλειστηριασμού, μέσω άσκησης αγωγής.

Αναλυτικά, σκοπός της αγωγής, είναι η απαλλαγή της Ελληνικής Κοινωνίας από την αρνητική πλευρά της Νέας Τάξη Πραγμάτων που μεταβάλλει τα πολιτικά και οικονομικά δικαιώματα στο Ελληνικό Κράτος, η οποία είναι η μοναδική ευθύνουσα για την δημιουργία,

α) της στείρας και νόθας τεχνικά στημένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης των 2008 μέχρι και σήμερα,
β) της τεχνιτής υγειονομικής κρίσης του Κορονοϊού,
γ) της όποιας τεχνιτής ενεργειακής κρίσης που είναι σε εξέλιξη σήμερα και
δ) της επερχόμενης επισιτιστικής κρίσης.

Για τον σκοπό αυτό, καλείστε να ασκήσετε τα ένδικα μέσα, που είναι:

Α. Πρόσθετη παρέμβαση, με την οποία υποστηρίζετε την ήδη υπάρχουσα αγωγή,
Β. Κύρια παρέμβαση, με την οποία αντιποιείστε της αγωγής και αιτήστε την έκδοση απόφασης, στην δική σας υπόθεση.
Γ. Ανταγωγή, η οποία θα στρέφετε εναντίων μας, για οποιονδήποτε λόγο.

Για τους ανωτέρους λόγους, σας παραθέτουμε, τους λόγους που καλύπτει η αγωγή για την περίπτωση, της πρόσθετης και κύριας παρέμβασης, και επίσης μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε δικό σας λόγο, ο οποίος δεν υπάρχει στην παρακάτω λίστα.

1. Για το θέμα του αψήφιστου Κώδικα Ελλήνων Δικηγόρων και την παράνομη και κατασταλτική ποινική καταδίκη τριών (3) φυσικών προσώπων που καταδικάστηκαν, γιατί η Βουλή των Ελλήνων δεν έχει ψηφίσει τον νόμο αυτόν και αποκρύπτεται αυτό, σε όλη την ποινική διαδικασία κατά την φυσική εξέλιξη των ποινικών Δικαστηρίων στην υπόθεση αυτή που εδραιώνεται στο Πρωτοδικείο Θηβών,

2. Για το ποινικό θέμα των Τριών (3) Νόμων του Κράτους με τους οποίους παύει η ποινική δίωξη και αναστέλλεται κάθε καταδίωξη προσώπων για αξιόποινα έως 1-2 χρόνια φυλακής που δεν εφαρμόζονται στην πράξη και εξελίσσονται άδικα οι ποινικές υποθέσεις αυτές που είναι ένα Κοινωνικοπολιτικό, Δικηγορικό, Εισαγγελικό, Αστυνομικό και Πολιτικό σκάνδαλο.

3. Για το θέμα ότι οι Νόμοι του Κράτους ισχύουν προς μια κατεύθυνση που είναι, από πάνω (της κυβέρνησης) προς τα κάτω (τον λαό), αντίστροφα οι νόμοι του Κράτους, δεν εφαρμόζονται, δηλαδή, από τον Λαό, προς την Κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα στην παρούσα αγωγή.

4. Για το θέμα της Αστικής και Δις Ποινικής Αναστολής Λειτουργίας των Εκτελεστικών Εξουσιών που εκτός των προηγουμένων αιτημάτων και αναφορών στο δημόσιο σύστημα, εκδικάζεται με αστική αγωγή στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

5. Για το θέμα του Μαύρου Χρήματος στα επαγγέλματα της ΕΛΙΤ της Εξουσίας.

6. Για το κυριότερο θέμα ΟΛΩΝ που είναι το θέμα του Δικαστικού Παρακράτους της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπου η ύπαρξη και λειτουργία του οποίου, εδραιώνεται στον Χουντικό Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας του ΑΝ 44/1967 ΦΕΚ Α΄ 106/Α/ 26-06-1967 και εφεξής σε κάθε αναθεώρηση που λαμβάνει χώρα όπου μεταπολιτευτικά τα Κοινοβούλια θεωρούν εσφαλμένα ότι έχει εκδημοκρατιστεί.

7. Για το θέμα της παραβίασης του άρθρου 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α) και των ανώτατων Δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου για το θέμα αυτό.

8. Για όποιο άλλο θέμα της αρμοδιότητας της Βουλής των Ελλήνων προκύπτει από την παρούσα και την Κεντρική Αγωγή που συνδέεται αυτή.

Επιπρόσθετα, όποιο άλλο θέμα προταθεί με τις παρεμβάσεις των τρίτων στην ανοιγείσα πολιτική δίκη.

9. Για ΟΛΑ τα Οικονομικά θέματα του Κράτους, των Τραπεζών και των Δανειοληπτών.

10. Για το θέμα της ενημέρωσης του Συμβουλίου των Τριακοσίων (300) Διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας.

11. Για το θέμα της πραγματικής λειτουργίας της Παγκόσμιας Τράπεζας.

12. Για το θέμα τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το Ενεργητικό Κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος και η σημερινή αποτίμηση της Οικονομικής Αξίας του Ελληνικού Κράτους που είναι και το αντικείμενο της Δίκης.

13. Για το πολύ ευαίσθητο θέμα της Ορκοδοσίας των Πολιτών του Ελληνικού Κράτους για το οποίο από το έτος 2015 δεν έχει απαντήσει ο πρώην Πρόεδρος της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας.

14. Για το δημόσιο θέμα του αιτήματος διενέργειας Τοπικού Δημοψηφίσματος στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ Δήμο Φυλής το έτος 2016 για το οποίο, αντί να απαντήσει ο κύριος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, απάντησε ο κύριος Τσίπρας, στη 42η επέτειο της Κύπρου και ανέφερε προφορικά από το δυτικό προαύλιο της Βουλής στην ομιλία του, ότι, για να γίνει Δημοψήφισμα απαιτούνται 500 χιλιάδες και 1.000.000 (16) εκατομμύριο υπογραφές Πολιτών.

15. Για το δημόσιο θέμα και πολύ επίκαιρο με το θέμα της εδώ αγωγής, που αφορά την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Βουλής των Ελλήνων το έτος 2015, που στοίχησε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου περίπου το ένα (1) (19) Δισεκατομμύριο ευρώ, από ένα ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό κατά την δήλωση και όχι από την Παγκόσμια Τράπεζα.

16. Για το θέμα της κατάργησης του ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύει στο Υπουργείο Εσωτερικών, την λειτουργία του οποίου ανέστειλε ο κύριος Τσίπρας, για να μην δικαστεί θεσμικά σε αυτό.

Βέβαια, το γεγονός είναι πολύ τραγικό να καταγράφεται σήμερα στην παρούσα, ότι, ο πρώην Πρωθυπουργός ανέστειλε την λειτουργία του Πειθαρχικού Δικαστηρίου για να μην δικαστεί ιεραρχικά και θεσμικά ο ίδιος και η Κυβέρνηση του,

17. Για το θέμα της Αναστολής της Εκτέλεσης μετά την κατάθεση αγωγής.

18. Για το θέμα της παράνομης άσκησης της εσωτερικής πολιτικής στο κράτος η όποια κατά 99% είναι οικονομικής φύσεως, καταθέτοντας, δημοκρατικά υπόψη των Εκτελεστικών Εξουσιών, ότι, το κάθε φυσικό πρόσωπο δεν γεννήθηκε και ήρθε στην ζωή αυτή, για, να, το, εξαπατούν και να το κοροϊδεύουν οι Εκτελεστικές Εξουσίες, οι οποίες παρανόμως ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα της διαβίωσης του.

Πιο απλά διατυπωμένα, δεν ήρθαμε στον κόσμο αυτόν για να μας κρύβουν την πραγματική αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας και να μας ταλαιπωρείτε κοινωνικοπολιτικά αυτοί.-

19. Για το θέμα της εν δυνάμει ακύρωσης των ήδη κατασχεθέντων ακινήτων και όσων είναι προγραμματισμένα να πλειστηριαστούν.

20. Για τα θέματα που αναγράφονται στην κύρια αγωγή της εδώ υποθέσεως.

Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι θέματα πολύ σοβαρά, που απασχολούν κάθε άτομο, κάθε οικογένεια και την Ελληνική Κοινωνία στο σύνολό της.

Έτσι, σας καλούμε, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και, ΕΙΡΗΝΙΚΑ, με κοινή λογική και σεβασμό στους Θεσμούς και στην Θεσμική Ελληνική Δικαιοσύνη, να αποφασίσετε με τα Δημοκρατικά μέσα α) της ελεύθερης βούλησης, β) της επιλογής και γ) του κατάλληλου χρόνου, αν, θα, ασκήσετε, είτε, ατομικά, είτε, συλλογικά οποιοδήποτε, ένδικο μέσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα α) του Ελληνικού Κράτους και ακολούθως β) του καθενός φυσικού προσώπου ξεχωριστά, διότι, ως, γνωστόν, χωρίς Κράτος δεν έχουμε προσωπικά οφέλη και συμφέροντα από το κράτος, καθόσον, το κράτος δεν είναι το προσωπικό σκαλοπάτι κανενός προς εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων του μικρόκοσμου του.

Η νομική βάση της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναγραφεί ήδη στο σώμα της αγωγής (σελ. 51) και αναμένεται επί αυτού η έκδοση της κάθε πολιτικής αποφάσεως της Θεσμικής Ελληνικής Δικαιοσύνης και δεν στερείται νομιμότητας.

Η προθεσμία άσκησης των ένδικων μέσων, είναι η Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024.

Την αγωγή και περισσότερα στοιχεία που αφορούν αυτή, θα βρείτε στην περιγραφή αυτού του βίντεο.

Παρακαλούμε ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να έχουν γνώση της ευκαιρίας, να ασκήσουν τα ένδικα μέσα που δικαιούνται.

Σας ευχαριστούμε.

Κατεβάστε την αγωγή από εδώ: ΑΓΩΓΗ

Αγωγή κατά Πολιτικής Πολιτειακής Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας ! (367 downloads )

Σημαντικό !

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:00, σας καλούμε στο zoom, σε μια ανοιχτή συνάντηση, όπου θα εξηγήσουμε λεπτομέρειες για την αγωγή, αλλά παράλληλα θα απαντήσουμε σε ερωτήσει τις οποίες θα μας θέσετε.

Το link του zoom είναι εδώ.
https://us06web.zoom.us/j/83886422726?pwd=ZASCOaTBHSFrwa9TVqJ99xMCA5usYG.1

Θέμα: Ηλεκτρονική επίδοση ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ του άρθρου 10 παρ. 1, 2, και 3 του Συντάγματος που ειδικεύεται στο Ν.Δ. 796/1971 ΦΕΚ Α΄ 1/01-01-1971 που αφορά την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ του Ελληνικού Κράτους για την άσκηση ενδίκων μέσων από όποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο το επιθυμεί, σε ήδη κατατεθειμένη Αγωγή, ΚΑΤΑ της εναγόμενης Πολιτικής Πολιτειακής και Χρηματοοικονομικής Ηγεσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σε συνέχεια των αναγραφόμενων στην (σελ. 51) του κεφαλαίου Ειδικά Κοινωνικοπολιτικά της προσαρτώμενης στο παρόν Αγωγής επάγονται τα έξης:

ΑΙΤΗΜΑ Εκδήλωση Ενδιαφέροντος της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ:

Καλείται, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, των Ενώσεων Προσώπων, σε Ν.Π.Δ.Δ και Ν.Π.Ι.Δ, σε Ομοσπονδίες, σε Οργανισμούς, σε Συλλόγους, σε Σωματεία, σε Συνεταιρισμούς, σε Επιτροπές, σε Συμβούλια, και κάθε ΠΟΛΙΤΗ, που θα επιθυμήσει να ασκήσει τα δικονομικά του δικαιώματα, καθήκοντα και υποχρεώσεις εφόσον το επιθυμεί ασκώντας τα ένδικα μέσα της παρέμβασης, της προσεπίκλησης, της ανακοίνωσης ή ανταγωγής και κάθε άλλου δικονομικού δικαιώματος κριθεί σκόπιμο ή αναγκαίο προς την καλύτερη -δημοκρατικά- διεξαγωγή της επικείμενης δικαστικής πολιτικής δίκης στο πολιτικό τμήμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης παρεμβαίνοντας στην παρούσα ανοιγείσα πολιτική δίκη, ενώπιον, του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που έχει ως μοναδικό σκοπό την απαλλαγή της Ελληνικής Κοινωνίας από την «ΚΑΚΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων» της άτυπης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που είναι η μοναδική ευθύνουσα για την δημιουργία α) της στείρας και νόθας τεχνικά στημένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης των 2008 μέχρι και σήμερα, β) της τεχνικής υγειονομικής κρίσης του Κορονοϊού, γ) της όποιας τεχνικής ενεργειακής κρίσης που είναι σε εξέλιξη σήμερα και δ) της επερχόμενης επισιτιστικής κρίσης. Ασκώντας, είτε, την Πρόσθετη Παρέμβαση του προς υποστήριξη της υπάρχουσας αγωγής, είτε, ασκώντας την Κύρια Παρέμβαση του προς υποστήριξη των δικών του συμφερόντων από τα θέματα της αγωγής, είτε, ασκώντας ακόμα και ανταγωγή κατά της αγωγής μας, είτε, με όποιον άλλον τρόπο επιλέξει σύμφωνα με τα συμφέροντα του στην ανοιγείσα πολιτική δική η οποία αρχικά χωρίζεται σε δυο (2) νομικά θέματα που είναι τα εξής:

Πρώτο (1) νομικό θέμα:

Είναι τα θέματα που αφορούν τον 4ο, 5ο, και 6ο των εναγομένων ξεχωριστά όπως αυτά αναγράφονται αναλυτικά στην κάθε παράγραφο της αγωγής που, είναι συνοπτικά τα εξής:

  1. Για την Βουλή των Ελλήνων (Νομοθετικό & Εκτελεστικό Σώμα):

1.1.1. Για το θέμα του αψήφιστου Κώδικα Ελλήνων Δικηγόρων και την παράνομη και κατασταλτική ποινική καταδίκη τριών (3) φυσικών προσώπων που καταδικάστηκαν, γιατί η Βουλή των Ελλήνων δεν έχει ψηφίσει τον νόμο αυτόν και αποκρύπτεται αυτό, σε όλη την ποινική διαδικασία κατά την φυσική εξέλιξη των ποινικών Δικαστηρίων στην υπόθεση αυτή που εδραιώνεται στο Πρωτοδικείο Θηβών

1.1.2. Για το ποινικό θέμα των Τριών (3) Νόμων του Κράτους με τους οποίους παύει η ποινική δίωξη και αναστέλλεται κάθε καταδίωξη προσώπων για αξιόποινα έως 1-2 χρόνια φυλακής που δεν εφαρμόζονται στην πράξη και εξελίσσονται άδικα οι ποινικές υποθέσεις αυτές που είναι ένα Κοινωνικοπολιτικό, Δικηγορικό, Εισαγγελικό, Αστυνομικό και Πολιτικό σκάνδαλο.

1.1.3. Για το θέμα ότι οι Νόμοι του Κράτους ισχύουν προς μια κατεύθυνση που είναι, από πάνω (της κυβέρνησης) προς τα κάτω (τον λαό), αντίστροφα οι νόμοι του Κράτους, δεν εφαρμόζονται, δηλαδή, από τον Λαό, προς την Κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα στην παρούσα αγωγή.

1.1.4. Για το θέμα της Αστικής και Δις Ποινικής Αναστολής Λειτουργίας των Εκτελεστικών Εξουσιών που εκτός των προηγουμένων αιτημάτων και αναφορών στο δημόσιο σύστημα, εκδικάζεται με αστική αγωγή στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

1.1.5. Για το θέμα του Μαύρου Χρήματος στα επαγγέλματα της ΕΛΙΤ της Εξουσίας.

1.1.6. Για το κυριότερο θέμα ΟΛΩΝ που είναι το θέμα του Δικαστικού Παρακράτους της Ελληνικής Δικαιοσύνης η ύπαρξη και λειτουργία της οποίας, εδραιώνεται στον Χουντικό Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας του ΑΝ 44/1967 ΦΕΚ Α΄ 106/Α/ 26-06-1967 και εφεξής σε κάθε αναθεώρηση που λαμβάνει χώρα από τα μεταπολιτευτικά Κοινοβούλια θεωρούν εσφαλμένα ότι έχει εκδημοκρατιστεί.

1.1.7. Για το θέμα της παραβίασης του άρθρου 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α) και των ανώτατων Δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου για το θέμα αυτό.

1.1.8. Για όποιο άλλο θέμα της αρμοδιότητας της Βουλής των Ελλήνων προκύπτει από την παρούσα και την Κεντρική Αγωγή που συνδέεται αυτή.

Επιπρόσθετα, όποιο άλλο θέμα προταθεί με τις παρεμβάσεις των τρίτων στην ανοιγείσα πολιτική δίκη.

  1. Για την Τράπεζα της Ελλάδος:

2.2.1. Για ΟΛΑ τα Οικονομικά θέματα του Κράτους, των Τραπεζών και των Δανειοληπτών.

2.2.2. Για το θέμα της ενημέρωσης του Συμβουλίου των Τριακοσίων (300) Διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας.

2.2.3. Για το θέμα της πραγματικής λειτουργίας της Παγκόσμιας Τράπεζας.

2.2.4. Για το θέμα τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το Ενεργητικό Κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος και η σημερινή αποτίμηση της Οικονομικής Αξίας του Ελληνικού Κράτους που είναι και το αντικείμενο της Δίκης.

  1. Για την Αξιωματική Αντιπολίτευση του Κράτους:

3.3.1. Για το πολύ ευαίσθητο θέμα της Ορκοδοσίας των Πολιτών του Ελληνικού Κράτους για το οποίο από το έτος 2015 δεν έχει απαντήσει ο πρώην Πρόεδρος της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας.

3.3.2. Για το δημόσιο θέμα του αιτήματος διενέργειας Τοπικού Δημοψηφίσματος στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ Δήμο Φυλής το έτος 2016 για το οποίο, αντί να απαντήσει ο κύριος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, απάντησε ο κύριος Τσίπρας, στη 42η επέτειο της Κύπρου και ανέφερε προφορικά από το δυτικό προαύλιο της Βουλής στην ομιλία του, ότι, για να γίνει Δημοψήφισμα απαιτούνται 500 χιλιάδες και 1.000.000 (16) εκατομμύριο υπογραφές Πολιτών.

3.3.3. Για το δημόσιο θέμα και πολύ επίκαιρο με το θέμα της εδώ αγωγής που αφορά την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Βουλής των Ελλήνων το έτος 2015 που στοίχησε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου περίπου το ένα (1) (19) Δισεκατομμύριο ευρώ, από ένα ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό κατά την δήλωση και όχι από την Παγκόσμια Τράπεζα.

3.3.4. Για το θέμα της κατάργησης του ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύει στο Υπουργείο Εσωτερικών, την λειτουργία του οποίου ανέστειλε ο κύριος Τσίπρας, για να μην δικαστεί θεσμικά σε αυτό. Βέβαια, το γεγονός είναι πολύ τραγικό να καταγράφεται σήμερα στην παρούσα, ότι, ο πρώην Πρωθυπουργός ανέστειλε την λειτουργία του Πειθαρχικού Δικαστηρίου για να μην δικαστεί ιεραρχικά και θεσμικά ο ίδιος και η Κυβέρνηση του,

Δεύτερο (2) νομικό θέμα:

Είναι το κυρίως θέμα της αγωγικής βάσης και ο λόγος για τον οποίον ασκείται η αγωγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, οι οποίοι συνοπτικά είναι οι εξής:

  1. Για το θέμα της Αναστολής της Εκτέλεσης μετά την κατάθεση αγωγής.
  2. Για το θέμα της παράνομης άσκησης της εσωτερικής πολιτικής στο κράτος η όποια κατά 99% είναι οικονομικής φύσεως, καταθέτοντας, δημοκρατικά υπόψη των Εκτελεστικών Εξουσιών, ότι, το κάθε φυσικό πρόσωπο δεν γεννήθηκε και ήρθε στην ζωή αυτή, για, να, τον, εξαπατούν και κοροϊδεύουν οι Εκτελεστικές Εξουσίες, οι οποίες παρανόμως ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα της διαβίωσης τους. Πιο απλά διατυπωμένο, δεν ήρθαμε στον κόσμο αυτόν για να μας κρύψετε την πραγματική αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας και να μας ταλαιπωρείτε κοινωνικοπολιτικά ΕΣΕΙΣ.-
  3. Για το θέμα της εν δυνάμει ακύρωσης των ήδη κατασχεθέντων ακινήτων και όσων είναι προγραμματισμένα να πλειστηριαστούν.
  4. Για τα θέματα που αναγράφονται στην κύρια αγωγή της εδώ υποθέσεως.

Το σύνολο των ανωτέρω θεμάτων, όπως, αντιλαμβάνεται και ο πιο ανεκπαίδευτος ΠΟΛΙΤΗΣ είναι πολύ σοβαρά και απασχολούν κάθε άτομο, κάθε οικογένεια και την Ελληνική Κοινωνία στο σύνολο της.

Για τα οποία καλείστε, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και, ΕΙΡΗΝΙΚΑ, με κοινή λογική και σεβασμό στους Θεσμούς και στην Θεσμική Ελληνική Δικαιοσύνη, να αποφασίσετε με τα Δημοκρατικά μέσα α) της ελεύθερης βούλησης, β) της επιλογής και γ) του κατάλληλου χρόνου, αν, θα, ασκήσετε, είτε, ατομικά, είτε, συλλογικά οποιοδήποτε, ένδικο μέσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα α) του Ελληνικού Κράτους και ακολούθως β) του καθενός φυσικού προσώπου ξεχωριστά, διότι, ως, γνωστόν, χωρίς Κράτος δεν έχουμε προσωπικά οφέλη και συμφέροντα από το κράτος, καθόσον, το κράτος δεν είναι το προσωπικό σκαλοπάτι κανενός προς εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων του μικρόκοσμου του.

Η νομική βάση της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναγραφεί ήδη στο σώμα της αγωγής (σελ. 51) και αναμένεται επί αυτού η έκδοση της κάθε πολιτικής αποφάσεως της Θεσμικής Ελληνικής Δικαιοσύνης και δεν στερείται νομιμότητας.

Το Γραφείο Νομικών Μελετών της Μητρικής Ελληνικής Δημοκρατίας δεν εκπροσωπεί και δεν αντιπροσωπεύει κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εκτός, των όσων αναγράφονται ως ενάγοντες στην επισυναπτόμενη στο παρόν αγωγή, το κάθε επόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπα είναι ελεύθερο να πράξει αναλογικά ότι το συμφέρει καλύτερα, και όποιος εξ αυτών (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) διατηρεί οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον μου να το καταθέσει δημόσια στην ανοιγείσα πολιτική δίκη, άλλως, θα σωπάσει δια παντός. Κάθε άλλη εκδήλωση των ανθρωπίνων συναισθημάτων π.χ.: ζήλιας, φθόνου, μίσους, ή ο,τιδήποτε άλλο, με την παρούσα έχουν επιστραφεί ΟΛΑ με συνθήκες ανεπιστρεπτή πίσω σε όσους τα έχουν προκαλέσει.

Τέλος, καλείστε δημόσια σύννομα και παραδεκτά στην παρούσα νομική διαδικασία της διεξαγωγής της πρώτης (1ης) Πολιτικής Πολιτειακής Δίκης στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους αλλά και Παγκόσμια, η οποία διαθέτει αυτό τον συνδυασμό των εναγομένων, ενώπιον, της Θεσμικής Ελληνικής Δικαιοσύνης, αν, αναλογιστεί κανείς, ότι, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει καταστεί ποτέ εναγόμενος. Το σύνολο των οποίων, δεν είναι επίτευγμα, αλλά, αντίθετα ΕΥΘΥΝΗ στο Ελληνικό Κράτος για την παραγωγή της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, σύμφωνα, με την οποία, εκφράζοντας, την Δημοκρατική μας δύναμη και κοιτώντας στα μάτια την εκάστοτε εκτελεστική και οικονομική εξουσία του κράτους της λέμε, ότι, στην Ελληνική Δημοκρατία σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος αυτολεξεί οριζόμενο ως εξής: Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, με βάση το οποίο καλείται, το κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο στην υποχρεωτική (εκ του Συντάγματος) τήρηση του σεβασμού και της αξίας της ανθρώπινης δημοκρατικής φύσης στους εναγομένους, γιατί, τα παγκόσμια φώτα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι στραμμένα επάνω μας και οφείλουμε σεβασμό και δημοκρατική παιδεία, που δεν διδαχτήκαμε ποτέ αλλά αντίθετα κυλάει στης φλέβες μας.

Σύμφωνα με τα οποία το Γραφείο Νομικών Μελετών οι λοιποί ενάγοντες, φίλοι και συνεργάτες, δεν προτρέπουμε κανένα φυσικό πρόσωπο σε κάθε είδους και μορφής παρανόμων ενεργειών, φραστικών κατά φυσικών προσώπων ή θεσμών ή δια πράξεως αυτοδικίας σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, και δεν προτρέπουμε την οργάνωση εκδηλώσεως, και συλλαλητηρίων, διότι, είναι, εντελώς αντίθετα με την νομική και δημοκρατική μας παιδεία, και τον τρόπο σκέψης μας. Όπου και για τον λόγο αυτόν δεν αναγνωρίζουμε εκ των προτέρων καμία από τις ενέργειας αυτές, ακόμα και αν δεν είναι ρητά αναγραφόμενες στο παρόν. ΟΧΙ ΒΙΑ αντίθετα ΝΑΙ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Καταδικάζοντας, εξ’ αρχής και προς της γέννησης των θεμάτων αυτών την οποιαδήποτε μορφή εκδήλωσης αντίδρασης ή βίας από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρθει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΟΣ

Το Γραφείο Νομικών Μελετών της Μητρικής Ελληνικής Δημοκρατίας και η οικογένεια του Κυριάκου & Αικατερίνης-Δέσποινας Μαυρομμάτη (εντολείς), έχουμε πράξη-ει ήδη τα ανωτέρω αναγραφόμενα που αφορούν τόσο, εμάς προσωπικά και την υπόθεση μας, όσο, και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον και ενδιαφέρον, εφεξής το κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οι Ενώσεις Προσώπων, τα Ν.Π.Δ.Δ και Ν.Π.Ι.Δ, οι Ομοσπονδίες, οι Οργανισμοί, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία, οι Συνεταιρισμοί, οι Επιτροπές, τα Συμβούλια, και ο κάθε ΠΟΛΙΤΗ, ξεχωριστά, είναι ελεύθεροι να πράξουν, είτε, συλλογικά, είτε, μεμονωμένα, ό,τι, καλύτερο αποφασίσουν για το άτομο, την οικογένεια και την Ελληνική Κοινωνία.

Σας ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή απόφαση στον/στην καθένα/καθεμιά ξεχωριστά

Είστε οι φυσικοί μάρτυρες των Δημοκρατικών νομικών εξελίξεων και στα χέρια σας πλέον βρίσκεται η Ελληνική Δημοκρατία.

Συνημμένα στο παρόν.

Σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο τύπου PDF παραλαμβάνει ο κάθε παραλήπτης του παρόντος τα εξής:

  1. Την από τις 22-11-2023 Αγωγή ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών με Γ.Α.Κ.: 97241/24-11-2023 και Ε.Α.Κ.: 3192/24-11-2023.
  2. Τις υπ. αριθ. 9898, 9901, 9902, και 9903/28-11-2023, Εκθέσεις Επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή του Εφετείου Αθηνών με έδρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών Κωνσταντίνου Αν. Βατσάκη προς αυτούς που απευθύνονται.
  3. Εκτύπωση Υπολογισμού των Χρονικών Προθεσμιών από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα law Case σύμφωνα με το οποίο η τελευταία ημερομηνία για την κατάθεση των Ενδίκων Μέσων είναι η Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 και η ημερομηνία κατάθεσης τον Προτάσεων η Τρίτη, 26η Μαρτίου 2024.

Με εκτίμηση.

Ιωάννης Βέρτζος

+30 6983.155854

Βίντεο.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Ακολουθήστε την “ΣΦΑΓΗ” και στο κανάλι στο Telegram, για περισσότερη άμεση ενημέρωση. >>> https://t.me/sfagigr

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr , πατήστε εδώ.

Δωρεά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.